Η Ασημίνα από το MasterChef εξηγεί γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα

Η Ασημίνα από το MasterChef εξηγεί γιατί πήγε στο αστυνομικό τμήμα

«Στη γειτονιά λέγανε ότι τα παιδιά του Νίκου θα γίνουν κω…παιδα»

H Aσημίνα που γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef μίλησε μεταξύ άλλων για τα σχόλια που έχει δεχτεί για την φωτογράφιση που έκανε με μαγιό μετά το παιχνίδι αλλά και για το πως κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα όταν ήταν μικρή.

«Στεναχωρήθηκα με τα κακά σχόλια για τη φωτογράφιση που έκανα γιατί δεν είναι ωραίο να σε κρίνουν από την εμφάνιση. Στους γονείς μου δεν άρεσε η φωτογράφιση γιατί δεν έχουν συνηθίσει να με βλέπουν με μαγιό. Όταν ήμουν 7 χρόνων το είχα σκάσει από το σπίτι, πήρα λεωφορείο, πήγα στην παραλία και με βρήκαν στο αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης. Στη γειτονιά λέγανε ότι τα παιδιά του Νίκου θα γίνουν κω…παιδα, αλλά δεν γίναμε! Οι γονείς μου δούλευαν όλη μέρα και ήμασταν κλεισμένες στο σπίτι, γι’ αυτό έσκασα για να πάω στην παραλία. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στα 16 delivery καφέδες με τα πόδια, είχα χάσει τουλάχιστον 10 κιλά.

Μου άρεσε πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και ήθελα να το ακολουθήσω επαγγελματικά. Αλλά για τις γυναίκες είναι δύσκολο. Έπαιζα ποδόσφαιρο στην Α’ Εθνική! Δεν έχω δεχτεί πρόστυχα μηνύματα και απορώ! Πάντα μου άρεσαν οι μηχανές και πάω παντού με το μηχανάκι. Δε μπορώ να το αποχωριστώ με τίποτα! Κάτω από το μηχανάκι έχω δύο – τρεις χτένες και λιπ γκλοζ. Αν είναι κάτι πολύ σοβαρό αργότερα, φυσικά θα βγάλω φωτογραφία με τον σύντροφο μου, μέχρι στιγμής δεν θέλω να πω κάτι, είμαι καλά! Με κάποιον μεγάλο νιώθω ασφάλεια γιατί θα κάθεται σπίτι ο μικρός συνεχεία θα είναι κλαμπ, ποτά και βόλτες.»

Παρακαλούμε περιμένετε ...