Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: «Πόλεμος» με εξώδικα για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: «Πόλεμος» με εξώδικα για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Στα δικαστήρια οι δυο κόρες της αείμνηστης ηθοποιού

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται οι σχέσεις μεταξύ Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και Μάρθας Κουτομάνου. Οι δυο κόρες της Ζωής Λάσκαρη θα δώσουν ραντεβού στα δικαστήρια τον Σεπτέμβρη.

Η εκπομπή «Πρωινό» που επικαλέστηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανέφερε σήμερα τις λεπτομέρειες της δικαστικής τους διαμάχης.

Η αξέχαστη ηθοποιός έχει αφήσει την περιουσία της στην κόρη της, ενώ ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει αποποιηθεί την περιουσία της.

Με το που «έφυγε» η ηθοποιός, όλοι έφυγαν από το σπίτι και έτσι το έθεσαν προς το πώληση. Υπήρχαν όμως και κάποια χρέη.

Τον Δεκέμβριο του 2018 η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε εξώδικο στην αδερφή της καθώς της ζήτησε τα αντίγραφα των κλειδιών της κατοικίας της ηθοποιού για να τα δώσει σε υποψήφιους αγοραστές.

Λίγες μέρες μετά η Μάρθα Κουτουμάνου απάντησε και αυτή με εξώδικο στο οποίο ανέφερε πως το σπίτι δεν είναι αυτοσυντηρούμενο και τα χρήματα δεν φυτρώνουν σε κάποιο δέντρο,.

«Δεν δώσατε ούτε ένα ευρώ, φρόντισε λοιπόν, ποια θα είναι η συμμετοχή σου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τον Ιανουάριο του 2019 η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έστειλε ακόμη ένα εξώδικο στο οποίο ανέφερε πως ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, κάλυπτε επί 40 χρόνια κάθε της ανάγκη παρά το γεγονός πως δεν ήταν ο βιολογικός της πατέρας και πώς είναι δυνατόν να λέει ότι δεν πήρες ένα ευρώ.

Πριν περίπου έναν μήνα η Μαρία Ελένη ζήτησε να διοριστεί ως προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη, ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλλης και να διανείμει στις δύο αδερφές όσα βρίσκοντα σε τραπεζική θυρίδα.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...