«Δεν ένιωσα τη στήριξη του Αnt1, για να είμαι ειλικρινής»

«Δεν ένιωσα τη στήριξη του Αnt1, για να είμαι ειλικρινής»

«Ήταν δυσφήμιση και πιστεύω πως έκανε κακό στην καριέρα μου»

Στην «χρυσή» εποχή της ελληνικής τηλεόρασης, τα καλλιστεία που προβαλλόντουσαν από τον Ant1, αποτελούσαν σημαντικό τηλεοπτικό γεγονός και για κάθε επίδοξο μοντέλο, ένας τίτλος στα καλλιστεία, εξασφάλιζε καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

Η Σταρ Ελλάς 1993, Χριστίνα Μανούση, 23 χρόνια μετά την κατάκτηση του τίτλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τόνισε μεταξύ άλλων, πως δεν ένιωσε τη στήριξη του καναλιού μετά το τέλος του διαγωνισμού.

«Δεν είχα τόση αυτοπεποίθηση ότι το στέμμα θα ήταν δικό μου. Στην ερώτηση των κριτών μου ήρθε να απαντήσω “η Εύα” κι εκείνη τη στιγμή ακούω “διώξτε τη από τη σκηνή”. Αποδεδειγμένα μου πήραν το μικρόφωνο στα 4 δευτερόλεπτα από τα 15 που είχε η κάθε κοπέλα για να απαντήσει. Η νίκη είχε φύγει από το μυαλό μου και πίστευα ότι θα έβγαινα αναπληρωματική.

«Όταν άκουσα ότι βγήκα Σταρ Ελλάς έπαθα πραγματικά σοκ, σαν να με χτύπησε κομήτης. Έγινε τόσο μεγάλος ντόρος. Πέσανε πάνω μου δημοσιογράφοι, περιοδικά της εποχής. Δεν υπήρχαν άλλες τότε, δεν υπήρχαν ριάλιτι. Μόνο δυο κανάλια, το Mega και ο Ant1. Εγώ απλά ένιωθα μια ψιλοαντιπάθεια στους δρόμους. Μερικές φορές είχα κάποιες αντιδράσεις, ότι ήμουν η Σταρ Ελλάς που δεν έπρεπε να βγει. Ήταν δυσφήμιση και πιστεύω πως έκανε κακό στην καριέρα μου. Δεν ένιωσα τη στήριξη του Ant1, για να είμαι ειλικρινής».», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μανούση.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...