Δημοτικές εκλογές: Το μήνυμα του Νίκου Βουρλιώτη μετά την πρωτιά του

Δημοτικές εκλογές: Το μήνυμα του Νίκου Βουρλιώτη μετά την πρωτιά του

Ο γνωστός ράπερ σάρωσε σε σταυρούς με την παράταξη του Λάμπρου Μίχου

Ο  Νίκος Βουρλιώτης βγήκε πρώτος σε σταυρούς στο δήμο της Αγίας Βαρβάρας με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου, ο οποίος ήταν πρώτος την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών με 41,62%..

Ο γνωστός ράπερ βγήκε πρώτος σε σταυρούς, με αποτέλεσμα να θελήσει να κάνει ένα ποστ στο Instagram και να ευχαριστήσει τον κόσμο τον οποίο τον ψήφισε.

«Αγία Βαρβάρα, σ’ Ευχαριστώ!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, πάντα είναι κοντά μου και πάντα είναι πρώτος στην καρδιά μου. Δεν θα σας απογοητεύσω!
Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για τη συμπαράστασή τους, το ήθος τους και τον καθαρό αγώνα που έδωσαν. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας!
Ευχαριστώ τον επόμενο δήμαρχο, το Λάμπρο Μίχο, που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί γύρω από τον κοινό μας στόχο: να κάνουμε την Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά. Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι το όραμα που μας ενώνει. Όλοι σε στηρίζουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Νίκος Βουρλιώτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αγία Βαρβάρα, σ’ Ευχαριστώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Αγίας Βαρβάρας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη του, πάντα είναι κοντά μου και πάντα είναι πρώτος στην καρδιά μου. Δεν θα σας απογοητεύσω! Ευχαριστώ τους συνυποψηφίους μου για τη συμπαράστασή τους, το ήθος τους και τον καθαρό αγώνα που έδωσαν. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι ανάμεσά σας! Ευχαριστώ τον επόμενο δήμαρχο, το Λάμπρο Μίχο, που μας εμπνέει και μας κινητοποιεί γύρω από τον κοινό μας στόχο: να κάνουμε την Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά. Δεν είναι απλά ένα σύνθημα, είναι το όραμα που μας ενώνει. Όλοι σε στηρίζουμε! #SANTA #AgiaVarvara #ProtiXana

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NIKOS NIVO VOURLIOTIS (@nikosvourliotis) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...