Κούλλης Νικολάου: «Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha»

Κούλλης Νικολάου: «Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha»

Τι είπε για τις νέες σειρές που ετοιμάζουν με τον Ανδρέα Γεωργίου

Λεπτομέρειες για τις νέες σειρές που ετοιμάζει ο Κούλλης Νικολάου παρέα με τον Ανδρέα Γεωργίου αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου».

Όπως είπε ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός έχουν δώσει τα «χέρια» με τον Alpha για την σειρά «Αστέρια στην άμμο», ωστόσο δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα για τις 8 λέξεις.

«Το συναίσθημα λειτουργεί πάντα και ίσως να είναι και το μότο μας! Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας για τα «Αστέρια στην άμμο». Υπάρχει και το σενάριο της Βανάς Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει!

Δεν είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις για τις «8 Λέξεις». Αυτή τη στιγμή το δημιουργούμε και σιγά – σιγά θα δούμε! Είναι αστείο να νομίζει κάποιος ότι εγώ και ο Ανδρέας μπορούμε να τσακωθούμε! Το να διαφωνούμε με τον Αντρέα είναι σε ημερησία διάταξη, αλλά δεν τσακώνεσαι με αδερφό, ο οποίος δεν είναι εξ αίματος αδερφό σου, αλλά έχεις επιλέξει να είναι αιώνιος αδερφό σου!

Στις «8 Λέξεις» θα μπουν νέα πρόσωπα που είναι ηθοποιοί με ήθος και ερμηνευτικό ταλέντο που θα συναρπάζουν. Στις «8 Λέξεις» θα παίζουν η Δανάη Παππά, Ο Στέφανος Μιχαήλ, εγώ και ο Ανδρέας. Ελπίζουμε να μην μας έχει βαρεθεί ο κόσμος! Έχουμε δώσει επιλογή στους συναδέλφους να διαλέγουν το θέατρο ή το σίριαλ. Το σίριαλ απαιτεί 12ωρα γυρίσματα, δεν είναι λογικό να κανείς και θέατρο. Εμείς λέμε στους συνεργάτες τις συνθήκες και εκείνοι επιλεγούν!»

Παρακαλούμε περιμένετε ...