Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τον ταξιτζή και η καταγγελία

Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τον ταξιτζή και η καταγγελία

Φανερά εκνευρισμένος ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής του

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Για την Παρέα» από τη συχνότητα του Open, καυτηριάζει τα τηλεοπτικά δρώμενα και μοιράζεται με τους τηλεθεατές και περιστατικά που έχουν συμβεί στον ίδιο.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο παρουσιαστής θέλησε να ενημερώσει τους τηλεθεατές για ένα απίστευτο περιστατικό που του συνέβη στο κέντρο της Αθήνας την Πέμπτη και είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον οδηγό ενός ταξί.

Εκτός όμως από τη περιγραφή του περιστατικού, ο Νίκος Μουτσινάς ενημέρωσε πως θα κάνει και  καταγγελία στο υπουργείο.

Τι συνέβη όμως; «Είμαι λοιπόν, στο Σύνταγμα για να πάρω ένα ταξί για να μετακινηθώ εκεί που ήθελα να πάω. Μιλάω ταυτόχρονα στο τηλέφωνο όπου, λέω ας πάρω από την πιάτσα. Είναι λοιπόν, ο οδηγός και μου κάνει: “Έλα ρε, τι γίνεται; Που πας; Επειδή είναι κλειστοί οι δρόμοι, για να μην βάλω το ταξίμετρο να γράφει 10 ευρώ!”. Είμαι στο τηλέφωνο και του απαντάω τι μου λες άνθρωπέ μου; Αϊ παράτα με, και φεύγω πίσω.

Ενημερώνω αν το βλέπει ο άνθρωπος αυτός, έχω πάρει την πινακίδα και θα μιλήσω με το Υπουργείο. Να είναι καλά! Γιατί πια... Συγγνώμη αλλά εκνευρίστηκα πάρα πολύ, γιατί με τον τον άφησα μπήκαν τουρίστες, όπου φαντάζομαι τους πήρε 50 ευρώ για να τους πάει μέχρι το άλλο φανάρι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...