«Δέχτηκα bullying από καθηγητές, δασκάλα είπε να μη με κάνουν παρέα γιατί είμαι αλλόθρησκη»

«Δέχτηκα bullying από καθηγητές, δασκάλα είπε να μη με κάνουν παρέα γιατί είμαι αλλόθρησκη»

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο σχολείο εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της στο συγκρότημα Kings όπου ήταν η γυναικεία φωνή.

Η Antonella αποχώρησε από το συγκρότημα και μιλώντας στη κάμερα του Happy Day ανέφερε πως έκλεισε ένας κύκλος και από τις δύο πλευρές.

Η τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια και εξομολογήθηκε πως είχε πέσει θύμα bullying, όχι όμως από τους συμμαθητές της αλλά από τους δασκάλους της.

Μεγαλωμένη στην Αθήνα, με μητέρα Κουβανή και πατέρα από την Χιλή, η Antonella τόνισε μεταξύ άλλων πως μέχρι τα έξι της δεν μιλούσε καθόλου ελληνικά.

«Μέχρι τα 6 μου δεν μιλούσα καθόλου ελληνικά γιατί η μητέρα μου μιλούσε μόνο ισπανικά μέσα στο σπίτι για να μάθω καλά τη μητρική μου γλώσσα. Όταν πήγα Α΄ Δημοτικού δεν ήξερα καθόλου ελληνικά και μου έβαλαν ενισχυτική διδασκαλία στην οποία δεν πάτησα ποτέ. Στο σχολείο είχα κάποια θέματα όσον αφορά στην καταγωγή μου, τη θρησκεία επειδή είμαι καθολική. Πιο πολύ από καθηγητές δεχόμουν bullying παρά από μαθητές. Είχα μία δασκάλα στο δημοτικό που γύρισε και είπε στα παιδιά «Μην κάνετε παρέα με την Antonella γιατί είναι αλλόθρησκη» είπε η Antonella.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...