Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά για την Eurovision

Πώς διαμορφώνονται τα προγνωστικά για την Eurovision

Πού θα βρεθούν Ελλάδα και Κύπρος σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων

Νέα δεδομένα δημιούργησε ο χθεσινός 1ος ημιτελικός της Eurovision και φέρνει αρκετές ανατροπές στα προγνωστικά, με τα γραφεία στοιχημάτων να αλλάζουν συνεχώς τις αποδόσεις των χωρών.

Ήδη, τα γραφεία στοιχημάτων έπεσαν αρκετά έξω στις προβλέψεις τους, αφού η Πορτογαλία και το Βέλγιο έμειναν εκτός, ενώ το Σαν Μαρίνο που του έδιναν πολύ χαμηλές αποδόσεις, κατάφερε να περάσει στον τελικό μαζί με την Εσθονία, κάνοντας έτσι την έκπληξη. Έτσι, τώρα αναθεωρούν τις προβλέψεις τους για τον τελικό του Σαββάτου, όπου ωστόσο η Ολλανδία παραμένει το φαβορί, αν και με απώλειες.

Στη δεύτερη θέση έχει εδραιωθεί η Σουηδία, ενώ στην τρίτη θέση και με μεγάλη άνοδο μετά τον χθεσινό 1ο ημιτελικό βρίσκεται η Αυστραλία. Ακολουθεί ακόμη ένα φαβορί, η Ρωσία, ενώ δυναμικά ανέβηκε μέχρι την 5η θέση η Γαλλία. Στην 6η θέση με σημαντική άνοδο βρίσκεται η Ισλανδία και ακολουθούν το Αζερμπαϊτζάν, η Ιταλία, η Ελβετία και η Μάλτα.

Ελλάδα και Κύπρος αν και κατάφεραν να περάσουν στον τελικό πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, βρίσκονται στην 11η και την 12η θέση αντίστοιχα, με την Κατερίνα Ντούσκα πάντως να έχει αρκετές πιθανότητες, σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρείες, να μπει στην δεκάδα. Μετά τον πρώτο ημιτελικό, άνοδο καταγράφουν στα στοιχήματα, η Σερβία, η Τσεχία και η Λευκορωσία.

εντούτοις δεν κατάφερε να γοητεύσει τα γραφεία στοιχημάτων και να τις δώσουν καλύτερες αποδόσεις αφήνοντάς την στη 12η θέση χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές. Το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα που βρίσκεται μία θέση πάνω από την Κύπρο με αρκετές πιθανότητες για τη δεκάδα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...