Ο ξέφρενος χορός του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση καρδιάς

Ο ξέφρενος χορός του Μικ Τζάγκερ μετά την επέμβαση καρδιάς

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones θέλησε να δείξει στον κόσμο ότι επέστρεψε δυναμικά και ότι η υγεία του αποκαταστάθηκε

Κάνοντας τις χαρακτηριστικές του φιγούρες, ο Μικ Τζάγκερ, επιδόθηκε σε έναν ξέφρενο χορό τον οποία φρόντισε να μαγνητοσκοπήσει ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε το βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Ο τραγουδιστής των Rolling Stones, με το συγκεκριμένο βίντεο που ανάρτησε σήμερα θέλησε να δείξει στον κόσμο ότι επέστρεψε δυναμικά και ότι η υγεία του αποκαταστάθηκε μετά την εγχείρηση για την αντικατάσταση της βαλβίδας της καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε.

Ο 75χρονος τραγουδιστής εμφανίζεται με ένα μαύρο παντελόνι αθλητικής φόρμας, λευκά αθλητικά παπούτσια και T-shirt, να χορεύει επιδεικτικά μέσα σε ένα στούντιο. Το βίντεο δεν συνοδεύεται από κείμενο.

Ο γερόλυκος της ροκ υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντικατάσταση της βαλβίδας της καρδιάς νωρίτερα φέτος, αναγκάζοντας τους Rolling Stones να καθυστερήσουν την περιοδεία τους στις ΗΠΑ και στον Καναδά, προκειμένου ο τραγουδιστής να συνέλθει και έχει τον χρόνο να ακολουθήσει την κατάλληλη ιατρική αγωγή, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του λέγοντας ότι αισθάνεται πολύ άσχημα που τους απογοήτευσε. Αρχικά η περιοδεία είχε προγραμματιστεί να αρχίσει τον Απρίλιο αλλά τώρα αναμένεται να αρχίσει τον Ιούλιο, σύμφωνα με το περιοδικό Billboard.

Παρακαλούμε περιμένετε ...