Το συγκλονιστικό νέο μήνυμα της Καίτης Φίνου για τον θάνατο της αδερφής της

Το συγκλονιστικό νέο μήνυμα της Καίτης Φίνου για τον θάνατο της αδερφής της

«6 μήνες... Και γω δεν δέχομαι τα μάρμαρα σαν σπίτι σου ούτε τα κόλλυβα για φαγητό σου»

Πριν έξι μήνες περίπου έφυγε από την ζωή η αδερφή της Καίτης Φίνου και η ηθοποιός από τότε περνάει μια δύσκολη περίοδο στην ζωή της.

Η ίδια θέλησε να γράψει το δικό της μήνυμα για τον θάνατο της πολυαγαπημένης της αδερφής στο Instagram: «6 μήνες... Και γω δεν δέχομαι τα μάρμαρα σαν σπίτι σου Ούτε τα κόλλυβα για φαγητό σου. Θα πάω να φάω τις τηγανιτές πατάτες που λάτρευες και τις έκανες τόσο νόστιμες. Δεν ανάβω κερί για σένα δεν δέχομαι να ακούω  «Ο Θεός να αναπνεύσει την ψυχή της».

Υπάρχεις κάπου αλλού που δεν μπορώ να σε βρω,να σου μιλήσω,αλλά υπάρχεις..υπάρχεις καρδιά μου δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας.... Και κάποια στιγμή, την στιγμή που Μόνο ο Θεός γνωρίζει, θα συναντηθούμε για να είμαστε μαζί αιώνια.......», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

6 μήνες... Και γω δεν δέχομαι τα μάρμαρα σαν σπίτι σου Ούτε τα κόλλυβα για φαγητό σου. Θα πάω να φάω τις τηγανιτές πατάτες που λάτρευες και τις έκανες τόσο νόστιμες. Δεν ανάβω κερί για σένα δεν δέχομαι να ακούω "Ο Θεός να αναπνεύσει την ψυχή της". Υπάρχεις κάπου αλλού που δεν μπορώ να σε βρω,να σου μιλήσω,αλλά υπάρχεις..υπάρχεις καρδιά μου δεν έφυγες ποτέ από κοντά μας.... Και κάποια στιγμή, την στιγμή που Μόνο ο Θεός γνωρίζει, θα συναντηθούμε για να είμαστε μαζί αιώνια.......

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη kaitifinou_official ?♑ (@kaitifinou) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...