Ξεσπά η Μαίρη Μηλιαρέση κατά του ΕΣΡ: Άκουσέ με να σου πω κύριε…

Ξεσπά η Μαίρη Μηλιαρέση κατά του ΕΣΡ: Άκουσέ με να σου πω κύριε…

Η χειμαρρώδης ανάρτηση της παρουσιάστριας στο facebook

Μέσω μιας ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η Μαίρη Μηλιαρέση ξέσπασε κατά του ΕΣΡ και την απαγόρευση του, που αφορά στους υποψήφιους των εκλογών κατά την οποία δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουν εκπομπές.

Η Μαίρη Μηλιαρέση η οποία είναι και παρουσιάστρια και δημοτική σύμβουλος στις εκλογές εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της μέσω του κειμένου που δημοσίευσε.

«Άκουσέ με να σου πω κύριε ΕΣΡ! Δεν ξέρω τι ζόρια τραβάς γενικότερα και ποιος σου φταίει, αλλά αυτό που μου κάνεις αυτή τη στιγμή είναι πολύ ενοχλητικό, άδικο και έχω χάσει τον πολύτιμο ύπνο μου. Έχω ΜΙΑ και μοναδική δουλειά, από την οποία επιβιώνω. Τυχαίνει να είναι στην τηλεόραση. Δεν έχω άλλους πόρους ή εισοδήματα. Θέλω όμως και να προσφέρω στην πόλη που ζω εγώ, τα παιδιά μας, οι γονείς και οι παππούδες μας. Αφιλοκερδώς. Το ξέρεις ότι οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι δεν πληρώνονται; Ξέρεις ότι στηρίζουν, προσπαθούν, δουλεύουν για ένα καλύτερο αύριο, για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα; Ξέρεις τι ικανοποίηση και περηφάνια νιώθουν όταν βάζουν έστω και ένα μικρό λιθαράκι στα έργα της πόλης τους;; Όχι φυσικά!! Δεν ξέρεις! Που να το ξέρεις;;; Αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή τη στιγμή ΜΕ ΤΙΜΩΡΕΙΣ γιατί θέλω να συνεχίσω (για έκτη χρονιά) να προσφέρω στα κοινά της πόλης μου; Τι να πω;; Πρέπει να είμαι άνεργη και να μην έχω να φάω, για να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Εντάξει!! Τα κατάφερες κύριε ΕΣΡ! Εγώ δεν θα παραιτηθώ για να μάθεις. Θα παλέψω. Έστω και έτσι. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! ΥΓ : Να ξέρεις ότι με έχεις στεναχωρήσει παρά πολύ πάντως» έγραψε η παρουσιάστρια στο facebook.

Παρακαλούμε περιμένετε ...