Τσαρούχας: Δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει, με προσβάλει

Τσαρούχας: Δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει, με προσβάλει

«Δεν έχει δικαίωμα, κατ’ αρχήν είναι άσχετο»

Για το πως διαχειρίζεται την σχέση του με τους δημοσιογράφους μίλησε ο Πασχάλης Τσαρούχας. Σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ανέφερε:

««Αλίμονο αν ξυπνούσα το πρωί με την αγωνία τι θα αποφασίσει να αναμοχλεύσει ο τύπος. Παλιότερα, όταν ήμουν πιτσιρικάς με προβλημάτιζε τι είναι αυτό, και γιατί ασχολούνται μαζί μου, γιατί λένε αυτό και δεν λένε το άλλο… Δεν είναι πρόβλημα δικό μου αν τα μέσα ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτό που κάνω, από τη δουλειά μου δηλαδή. Αυτό είναι πρόβλημα των μέσων

Έκανα πριν από τρία χρόνια πρεμιέρα με τον "Ληστή", μια σπουδαία παράσταση στο Ίδρυμα Κακογιάννη. Και βγαίνοντας να μιλήσω για την πρεμιέρα, το μόνο που είχε να με ρωτήσει ο ρεπόρτερ είναι το πώς διατηρώ τόσο καλές σχέσεις με την Θεοφανία. Εκείνη την ώρα που εγώ είμαι με 180 σφυγμούς από την παράσταση 70 λεπτών μονόλογο, ένα άγριο πράγμα, δεν έχει δικαίωμα να με ρωτήσει.

Με προσβάλλει, όχι εμένα, κάθε έναν, ο οποίος έχει καταθέσει… Δεν έχει δικαίωμα, κατ’ αρχήν είναι άσχετο. Προσβάλλεις αυτόν ο οποίος έχει καταθέσει ένα έργο εκείνη τη στιγμή. Τον ρωτάς κάτι σε σχέση με αυτό που έκανε, όχι σε σχέση με αυτό που θα ήθελες εσύ να μάθεις», είπε μεταξύ άλλων ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...