Διαθέσιμα για όλους τα θρυλικά γυαλιά του θρυλικού ηθοποιού, Κάρι Γκραντ

Διαθέσιμα για όλους τα θρυλικά γυαλιά του θρυλικού ηθοποιού, Κάρι Γκραντ

Τολμηρά, ογκώδη και κατασκευασμένα στο χέρι έχουν ήδη αποσπάσει θετικά σχόλια

Ο Κάρι Γκραντ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο εμβληματικό φιλμ «Στη σκιά των τεσσάρων γιγάντων» (1959), συμβάλλοντας κι αυτός τα μέγιστα στο να γίνει η ταινία του Άλφρεντ Χίτσκοκ τουλάχιστον κλασική.

Πέρα από το αριστουργηματικό του φιλμ όμως, ένα από τα πράγματα που άφησαν μια διαχρονική εντύπωση στον κόσμο ήταν εκείνα τα γυαλιά που φορούσε ο Κάρι Γκραντ, αναγκάζοντας την Oliver Peoples να μπει μέσα στην ταινία για να τα φέρει στην επιφάνεια.

Cary Grant Sun τα λένε και ο τολμηρώς ογκώδης σκελετός τους είναι κατασκευασμένος στο χέρι, όπως και κάθε άλλο εξάρτημα πάνω τους.

Ξεχωριστά και χαρακτηριστικά μιας άλλης υπέροχης εποχής, τα γυαλιά ηλίου της κλασικής ταινίας και του μεγάλου ηθοποιού έχουν ήδη αποσπάσει θετικότατα σχόλια.

«Η κομψότητα δεν ήταν απλώς look, ήταν ο τρόπος της ζωής του, γι’ αυτό και παραμένει σύμβολο του στιλ όλα αυτά τα χρόνια μετά», είπε χαρακτηριστικά η κόρη του Κάρι Γκραντ, Τζένιφερ, στην παρουσίαση των γυαλιών που βασίζονται στο γούστο του πατέρα της.

Η αναβίωση του θρύλου οφείλεται στον γενικό διευθυντή της πολυτελούς φίρμας γυαλιών Oliver Peoples, Rocco Basilico, ο οποίος έπεισε την κόρη Γκραντ να πει το μεγάλο «ναι».

Τα Cary Grant Sun πωλούνται έναντι 421 ευρώ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...