«Ποιος είσαι που θα διαλύσεις τόσους ανθρώπους;»

«Ποιος είσαι που θα διαλύσεις τόσους ανθρώπους;»

Έλληνας τραγουδιστής στέλνει το δικό του μήνυμα σε Πάολα-Σφακιανάκη

Δυο εβδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις, η Πάολα αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα και μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση της αυτή και άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μετά τον σάλο που ξέσπασε, οι δυο τραγουδιστές, είχαν έρθει σε σύγκρουση, λόγω της φασαρίας που ισχυρίζεται ο Νότης Σφακιανάκης ότι έκανε η Πάολα στο καμαρίνι της και τον ενοχλούσε.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκουλίδης, αναφέρθηκε στην αναπάντεχη διακοπή αυτής της συνεργασίας, μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

«Δεν ξέρω γιατί μάλωσαν και χάλασε η συνεργασία, δεν ξέρω το λόγο. Ξέρουμε ότι είναι δύο σημαντικοί καλλιτέχνες, σπουδαίοι τραγουδιστές, αλλά έχουν και τις ιδιοτροπίες τους, ειδικά ο Νότης έχει αρκετές. Και φαντάζομαι ότι αν ο λόγος που έγινε η διακοπή της συνεργασίας είναι πέρα από το επαγγελματικό καθαρά, το θεωρώ λάθος.

Το θεωρώ χαζό ο λόγος να είναι η φασαρία στο καμαρίνι, δεν τα πιστεύω αυτά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να χαλάσει μια συνεργασία… Από αυτό το μαγαζί ζουν 200 οικογένειες, είναι ένας επιχειρηματίας που έχει επενδύσει ένα κάρο λεφτά, ποιος είσαι που θα διαλύσεις τόσους ανθρώπους;», είπε ο Γιώργος Δασκουλίδης.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...