Χώρισαν Μαραντίνης – Χρηστίδου και το δημοσιοποίησαν στο Instagram

Χώρισαν Μαραντίνης – Χρηστίδου και το δημοσιοποίησαν στο Instagram

Η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου, ακολουθώντας το παράδειγμα και άλλων ζευγαριών της ελληνικής showbiz, προέβησαν σε ανακοίνωσή μέσω Instagram.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς.

Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή την δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια και ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένεια μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη δομή.

Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την διακριτικότητα σας απέναντι στην οικογένεια μας, σε αυτή τη νέα της αρχή.

Θοδωρής & Σίσσυ» έγραψε το ζευγάρι στα προσωπικά του προφίλ του Instagram και οι θαυμαστές τους, στα σχόλια που τους άφησαν, ζητούσαν επίμονα να μάθουν αν πρόκειται για κάποιο αστείο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...