«Ήξεραν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατά κι εγώ όχι»

«Ήξεραν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατά κι εγώ όχι»

«Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα»

Η απιστία είναι ένα θέμα που οι περισσότεροι άνθρωποι αποφεύγουν να αναφέρονται. Ειδικά αν ο ενδιαφερόμενος ανήκει στην κατηγορία του «απατημένου».

Ο Έλληνας παρουσιαστής όμως μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και όχι μόνο παραδέχτηκε πως έχει υπάρξει απατημένος αλλά εκείνος δεν το γνώριζε ενώ όλοι γύρω του το ήξεραν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ο οποίος σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες είπε: «Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους. Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια. Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...