Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γεννήσει με Ελληνίδα γυναικολόγο στο πλευρό της

Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γεννήσει με Ελληνίδα γυναικολόγο στο πλευρό της

Η Δούκισσά του Σάσεξ θέλει να γεννήσει μέσα στο σπίτι της

Με την 28η Απριλίου να είναι η πιθανότερη ημερομηνία γέννησης του βασιλικού μωρού, ο βρετανικός τύπος αναφέρει πως η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να γεννήσει μέσα στο νερό και μάλιστα στο σπίτι της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ έχει ξεκινήσει διαλογισμό και γιόγκα για να προετοιμαστεί για την γέννα.

Οι γιατροί ωστόσο της έχουν προτείνει να γεννήσει στο νοσοκομείο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Σύμφωνα με πηγές του Μπάκιγχαμ, η πτέρυγα στην κλινική του Λονδίνου «Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital» είναι η ιδανική επιλογή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Στο μεταξύ, η Μέγκαν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει «άνδρες με κοστούμια» να την βοηθήσουν στη γέννα και ότι θα επιλέξει μεταξύ τριών γυναικών γυναικολόγων. Μία από αυτές είναι η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου.

Η πρώτη ανακοίνωση για το βασιλικό μωρό από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα γίνει τη στιγμή της γέννας και όχι με την εισαγωγή της Μέγκαν στο νοσοκομείο, ενώ η δεύτερη ανακοίνωση θα γίνει μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, με τους γυναικολόγους να ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το μωρό, όπως το φύλο και το βάρος του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...