Η στιγμή που Γιώργος Αλκαίος συνάντησε για πρώτη φορά τη μητέρα του σε ένα αεροδρόμιο

Η στιγμή που Γιώργος Αλκαίος συνάντησε για πρώτη φορά τη μητέρα του σε ένα αεροδρόμιο

Την περιέγραψε ο πατέρας του Γιάννης Βασιλείου

Ο Γιάννης Βασιλείου περιέγραψε τη στιγμή που ο 20χρονος τότε, γιος του, Γιώργος Αλκαίος, είδε για πρώτη φορά τη μητέρα του σε ένα αεροδρόμιο.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του Happy Day και ανάφερε πώς διεκδίκησε το παιδί του από τη μητέρα που τον εγκατέλειψε αλλά και ποια θεωρεί σούπερ μάνα.

«Η μητέρα μου ήταν η σούπερ μάνα. Μεγάλωσε και τον Γιώργο. Όταν μας εγκατέλειψε η μάνα του και έφυγε στην Αμερική, εγώ έμεινα με τη μάνα μου. Πήρα κρυφά τον Γιώργο. Υπήρχαν τότε πάρα πολλά δικαστήρια. Εγώ κέρδισα τον Γιώργο γιατί είπα τη μεγάλη λέξη στο δικαστήριο. Είπα πως το παιδί γεννήθηκε εδώ πέρα και θέλω να έρθει εδώ να υπηρετήσει.

Τον Γιώργο, η μητέρα του τον γνώρισε μετά από 19 χρόνια. Ο Γιώργος ήταν φίρμα τότε, ήταν όνομα, ήταν η εποχή του «Τι, τι», και οι πρώτες συναυλίες που έκανε τότε ήταν στην Αμερική. Τότε τον είχε πάρει τηλέφωνο, τον είχε βρει μέσω πρεσβείας. Του είπε πως θέλει να τον γνωρίσει και πως θα είναι στη Βοστόνη. Για να την γνωρίσει τη μάνα του, του είπε τι θα φορούσε και ο Γιώργος της είπε πως θα κρατούσε μια εφημερίδα που θα την κουνούσε δεξιά – αριστερά, στο αεροδρόμιο. Δεν την ήξερε και δεν τον ήξερε. Δεν είχαμε καμία επαφή. Και έτσι γνωρίστηκαν στην Αμερική.» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βασιλείου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...