Νέο πρόβλημα υγείας για τον Γιώργο Μαυρίδη μετά το χειρουργείο

Νέο πρόβλημα υγείας για τον Γιώργο Μαυρίδη μετά το χειρουργείο

Ξανά στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

Ο Γιώργος Μαυρίδης πριν δυο εβδομάδες μπήκε στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση σπονδυλοδεσίας, ωστόσο τώρα πρέπει να νοσηλευτεί ξανά καθώς η μετεγχειρητική του πορεία δεν ήταν αυτή που περίμενε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Γιώργος Μαυρίδης ανάρρωνε, όταν άρχισε να νιώθει έντονες ενοχλήσεις. Στην αρχή έκανε υπομονή, όμως οι πόνοι έγιναν αφόρητοι και επικοινώνησε ξανά με τους γιατρούς, οι οποίοι του συνέστησαν να επιστρέψει στο νοσοκομείο.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι νέες εξετάσεις έδειξαν πως ο παρουσιαστής προσβλήθηκε από κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο. Έτσι, χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και σύντομα θα επιστρέψει στο σπίτι του. Πριν μία ημέρα ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα τατουάζ που έφτιαξε σε πελάτη του, ενώ πριν μία εβδομάδα είχε ανεβάσει άλλη μία φωτογραφία με τον ίδιο που ανάρρωνε στο σπίτι του, έχοντας αγκαλιά τη Μόλυ και γράφοντας στη λεζάντα: «Ο σκύλος σου είναι το μόνο πλάσμα που μπορεί να καταλάβει πραγματικά το μέγεθος του πόνου που μπορεί νιώθεις!».

Παρακαλούμε περιμένετε ...