Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστή μετακόμισε στην Τουρκία

Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστή μετακόμισε στην Τουρκία

Περιγράφει πως είναι η ζωή εκεί μαζί με τη σύζυγο του

Ο Δήμος Μυλωνάς τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο παρουσιαστής, ηθοποιός και τραγουδιστής μετακόμισε μαζί με τη σύζυγο του στη Σμύρνη και σε συνέντευξη που έδωσε στο Πρωινό περιγράφει πως είναι η ζωή τους εκεί.

«Πήγα το καλοκαίρι διακοπές στη Σμύρνη δέκα μέρες με τη γυναίκα μου. Μόλις τελείωσαν οι διακοπές κοιταχτήκαμε και είπαμε σε ένα μήνα τα μαζεύουμε και φεύγουμε. θα την κυνηγήσουμε την τύχη μας, δεν θα την αφήσουμε. Με το που πήγαμε εκεί παρουσιάστηκαν δουλειές. Έχουμε ένα υπέροχο σπίτι στη Σμύρνη, το οποίο έχει μπροστά και πίσω κήπο, έχουμε το πάρκινγκ μας, έχουμε τα 9 σκυλάκια.

Εγώ ασχολήθηκα με συγγραφή τραγουδιών με ελληνικό στίχο που μεταφραζόταν εννοιολογικά στα τουρκικά. Η γυναίκα μου άνοιξε μαγαζί μανικιούρ – πεντικιούρ που έχει ουρές. Η γυναίκα μου έχει και την άδεια παραμονής. Η Φώφη πήρε τουρκική ταυτότητα πριν από μία εβδομάδα, της την έφεραν στο σπίτι.

Δεν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες. Τη δεύτερη μέρα που πήγαμε στο σπίτι, οι γείτονες μας έφεραν καινούριες κουρτίνες για τα παράθυρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμος Μυλωνάς.

Παρακαλούμε περιμένετε ...