Χριστοπούλου: Έχω φάει πολύ πόλεμο τα τελευταία δύο χρόνια

Χριστοπούλου: Έχω φάει πολύ πόλεμο τα τελευταία δύο χρόνια

"Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να αντιμετωπίσω..."

H Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη το πρωί της Πέμπτη στο Πρωινό και σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε πολλά στη Φαίη Σκορδά.

«Ήρθε στη ζωή μου με τις πάντες. Γνωριζόμασταν, ήμασταν φίλοι, μία μέρα το είδαμε διαφορετικά γιατί οι συνθήκες ήταν αλλιώς. Εγώ έφυγα από έναν γάμο, εκείνος έφυγε από μία σχέση, οπότε μοιραία…

Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, εγώ τον επέλεξα. Είδα αλήθεια, καλοσύνη, είναι αμάθητος και μου αρέσει αυτό το πράγμα. Είναι ειλικρινής, σταθερός, έξυπνος, δεν είναι μίζερος, είναι πολλά που με έκαναν να τον ερωτευτώ. Μένουμε μαζί» είπε για τον σύντροφο της.

Για το δύσκολο χωρισμό της με τον Πάνο Καλλίτση είπε «Μετά τον χωρισμό ήμουν πάρα πολύ αναστατωμένη. Ο χωρισμός είναι η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω κάνει έως τώρα στη ζωή μου. Έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν θέλω με τίποτα να αντιμετωπίσω και στρουθοκαμηλίζω. Δύο έτη τώρα στρουθοκαμηλίζω. Συμβαίνουν πράγματα δίπλα μου που ενώ μπορώ να αντιδράσω, δεν θέλω να αντιδράσω για να μη δώσω παραπάνω συνέχεια. Εγώ μέσα μου έχω καλοκαίρι και δεν θα μου το χαλάσει κανένας αυτό. Πάλεψα πολύ για το καλοκαίρι που έχω μέσα μου. Είναι παρελθόν αλλά με τον ένα τρόπο ή τον άλλο έρχεται συνέχεια στο προσκήνιο».

Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχασε και πολλές φίλες  «Έχω φάει πολύ πόλεμο τα τελευταία δύο χρόνια από γυναίκες που είχα στη ζωή μου και που φέρονται όπως φέρονται λόγω των προσωπικών μου. Έχω χάσει αρκετές γυναίκες από τη ζωή μου που μέσα μου τις είχα πολύ δυνατά και ζεστά.

Έχω πληγωθεί, τώρα είμαστε καλά, το αφήσαμε κι αυτό στο παρελθόν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...