«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, από τώρα, να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα»

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, από τώρα, να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα»

Απασφάλισε ο δημιουργός του τραγουδιού «Ο γιος του Σουλτάνου»

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Σάσα Μπάστα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Τρύφωνα Σαμαρά και οι δυο τους έφτιαξαν τον «γιο του Σουλτάνου». Το νέο τραγούδι τους όμως δεν είχε την αναμενόμενη αποδοχή από όλους και τα αρνητικά σχόλια ήταν πολλά. Ο δημιουργός του τραγουδιού, Μάριος Χαπέρης, μέσω μιας ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ξέσπασε κατά όσων σχολιάζουν αρνητικά τη Σάσα Μπάστα και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Η ανάρτηση του Μάριου Χαρπέρη αναφέρει:

«Κάθομαι και παρακολουθώ εδώ και 1 βδομάδα δημοσιογράφους, άτομα σε πάνελ εκπομπών και γενικά άτομα του χώρου, να σχολιάζουν το τραγούδι και την συνεργασία του Τρύφωνα Σαμαρά με τη Σάσα. Ένα τραγούδι και μια παραγωγή καθαρά δικιά μου. Καταρχάς να αναφέρω πως αυτός ήταν και ο σκοπός μου μέσα από αυτή την συνεργασία. Το να σχολιαστεί. Είτε θετικά είτε αρνητικά. Άρα ο πρώτος στόχος ήδη επιτεύχθηκε.

Δεύτερο, η κριτική από την στιγμή που εκτίθεσαι είναι αποδεχτή. Και τα αρνητικά και τα θετικά. Η προσβολή όμως όχι. Αν πιστεύουν κάποιοι που κάθονται σε μια καρεκλίτσα σε ένα πάνελ (σήμερα είστε αύριο δεν είστε) ότι ο Τρύφωνας και η Σάσα δεν ήτανε και δεν είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το αποτέλεσμα και τον ντόρο που θα γινότανε τότε γελιέστε.

Το κάθε τραγούδι μπορεί να υποστηριχθεί από τον ανάλογο καλλιτέχνη. Εμείς κάναμε κάτι όχι για να το ακούσουν οι έντεχνοι, ούτε για τους κουλτουριάρηδες, ούτε για τους δήθεν. Κάτι στοχευμένο για την νεολαία. Όπως έχω κάνει και στο παρελθόν με άλλους καλλιτέχνες που στην τελική τα τραγουδάγανε και τα χορεύανε πρώτοι και καλύτεροι αυτοί που τα κατακρίνανε.

Δεν θα δώσω παραδείγματα αυτοί που πρέπει να γνωρίζουν τα γνωρίζουν. Και τραγούδια με 10 και 15 εκατομμύρια στο διαδίκτυο, που τα ραδιόφωνα ΔΕΝ τα στήριξαν, μόνο οι Djs και τα μαγαζιά τα οποία κάποιοι πάλι τα λέγανε "trash", ε συγνώμη ρε φίλε αλλά ο γιος σου, η κόρη σου και η γυναίκα σου που τα ακούνε και τα γουστάρουνε τι είναι;;; Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω ότι το συγκεκριμένο τραγούδι θα γίνει ύμνος ή θα το χορέψουνε όλοι.

Το κάναμε όμως με διάθεση, αγάπη και με στόχο να ακουστεί εκεί που θέλουμε να ακουστεί. Οι υπόλοιποι που γουστάρετε ποιότητα και καλό τραγούδι μπορείτε να πάτε στην Χαρούλα, στην Τσαλιγοπούλου που είμαι και fun και σε όλους αυτούς. Από Τρύφωνα που ο άνθρωπος είναι "κομμωτής" για όσους το ξεχνάνε αλλά τολμάει να δοκιμάζει νέα πράγματα και Σάσα που τα τελευταία χρόνια έχουμε καταφέρει να κάνουμε τουλάχιστο 3 τραγούδια της να τραγουδήσουν οι πλείστοι (εχτός και αν τα παρακολουθούνε φαντάσματα και ο κόσμος έξω στα μαγαζιά είναι εξωγήινοι) τι περιμένατε να κυκλοφορήσουμε; Τον "Σουλτάνο της βαβυλώνας";; Τον έχει πει ο Λαυρέντης και ακόμη το τραγουδάμε. Γι αυτό κάναμε τον δικό μας "σουλτάνο" γι αυτούς που γουστάρουν.

Οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν να ακούνε τα πιο ψαγμένα και να θυμούνται τα χρέη και τα προβλήματα τους. Εμείς τα "δυο" λεπτά που διαρκεί το τραγούδι λέμε να ξεχαστούμε. Αυτά από μένα...Και επαναλαμβάνω. Οι κρητικές εννοείτε πως είναι αποδεχτές σε αυτή την δουλειά. Όχι όμως οι προσβολές. Και εγώ προσωπικά επειδή έμεινα αμέτοχος μέχρι τώρα, δεν θα επιτρέψω σε κανένα από τώρα να προσβάλει ούτε τον Τρύφωνα ούτε τη Σάσα. Με αγάπη Ε...Καλή βδομάδα να έχουμε!».

Παρακαλούμε περιμένετε ...