Κούγιας για Λαζόπουλο: Του είπα σήκω πάνω μωρή να μετρηθούμε

Κούγιας για Λαζόπουλο: Του είπα σήκω πάνω μωρή να μετρηθούμε

Το μήνυμα του ποινικολόγου και η πρόσκληση για δημόσια αντιπαράθεση

Η κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλο, φαίνεται πως θα διατηρηθεί για πολύ καιρό ακόμα.

Το τελευταίο... επεισόδιο ανάμεσα στους δυο άνδρες, έγινε στο νυχτερινό μαγαζί Αθηνών Αρένα μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων που απολάμβαναν τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο Αλέξης Κούγιας, πλησίασε τον Λάκη Λαζόπουλο από πίσω και τον έπιασε από το λαιμό με μένος και άρχισε να τον χτυπάει.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από την εκπομπή του Αλ Τσαντίρι, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ και ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ποινικολόγου.

Τώρα ήρθε η σειρά και του Αλέξη Κούγια να εκφράσει τη δική του εκδοχή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην Πρώτο Θέμα και τους Δημήτρη Πώποτα - Άρια Καλύβα, ο Αλέξης Κούγιας, έστειλε και το δικό του μήνυμα στον Λάκη Λαζόπουλο, και τον προσκαλεί σε δημόσια αντιπαράθεση.

«Όχι τώρα. Θα έκανα μια συζήτηση μαζί τότε που είχε τηλεθεάσεις της τάξεως του 50%-60% και με δυσφημούσε ακραία. Τώρα τι να κάνω; Να του αναστήσω την εκπομπή του; Φαντάζεστε μια πρόσκληση δική μου στον Λαζόπουλο τι θα γινόταν; Βεβαίως, αν μου έδινε 500.000 ευρώ θα πήγαινα... Αν θέλει μια δημόσια συζήτηση, ας επιλέξει μια άλλη εκπομπή να πάμε και οι δυο. Όπου ο ίδιος επιθυμεί.»

Τι αναφέρει για το περιστατικό στο νυχτερινό μαγαζί και στα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή του Αλ Τσαντίρι; «Έχω τονίσει ότι δεν χειροδίκησα εναντίον του και το τονίζω και πάλι.» λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Λάκης Λαζόπουλος, επικαλέστηκε το υλικό των καμερών που δείχνει το σκηνικό. Ο ποινικολόγος απαντά: «Δεν χειροδίκησα εναντίον του. Ούτε τον χτύπησα, ούτε τίποτα. Τον έπιασα από τα ρούχα από πίσω όπως καθόταν, αφού με είδε για να τον σηκώσω. Η σκηνή είναι αυτή. Για να φανεί και η διαφορά ύψους που έχουμε μεταξύ μας, γιατί είναι πιο χαμηλού ύψους. Αυτό έγινε ακριβώς. Και του είπα το εξής: «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε!». Αυτό του είπα και να το γράψετε. «Σήκω πάνω, μωρή, να μετρηθούμε που τόσα χρόνια με δυσφημείς! Με παραμορφώνεις και με δυσφημείς». Δεν τον ακούμπησα καθόλου, δεν τον χτύπησα για έναν και μόνο λόγο: Τι να χτυπήσεις από αυτόν; Μπροστά μου είδα ένα τρομοκρατημένο ανθρωπάκι. Και επειδή επικαλείται τις κάμερες, όποιος δει θα καταλάβει αν αυτά που λέει είναι αληθή. Γιατί είπε και διάφορα άλλα, ότι δεν σηκώθηκε πάνω.»

Στα όσα ανέφερε ο παρουσιαστής σχετικά με το ότι διατήρησε την ψυχραιμία του γιατί αλλιώς θα γινόταν φασαρία, ο Αλέξης Κούγιας απαντά: «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω. Δεν θέλω να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος υποκρίθηκε τότε για να μην πάει στρατιώτης και καλό θα ήταν να φέρει και στην επιφάνεια τα χαρτιά γιατρών και ψυχιάτρων που έχει επικαλεστεί για να αποφύγει τον στρατό».

1
σχόλιο
 1. avatar Prime Minister

  Τι να μετρηθείτε ρε Αλέξη;
  Εσύ είσαι ποιό κοντός απ' αυτόν...
  Τι βλακείες κάνεις;
  Προσπάθησε απλά να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει πως το ανθρωπάκι αυτό είναι φερέφωνο του ΣΥΡΙΖΑ και τίποτε άλλο.
  Όσο κι αν δεν καταλαβαίνεις, ο Τσίπρας έγινε πρωθυπουργός από το Αλ τσαντίρι, ο Λάκης τον έκανε πρωθυπουργό, η δήθεν σάτυρα που μετουσιώθηκε σε ψηφαλάκια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...