Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο και το αν θα έκανε τρίτο παιδί

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για το διαζύγιο και το αν θα έκανε τρίτο παιδί

Η παρουσιάστρια σε μια αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για τα παιδιά της Γιάννη και Δημήτρη αλλά και τον χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ίδια απάντησε αναφορικά με το διαζύγιο «Πάντα ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια, δεν είναι κάτι που έτυχε, το ήθελα πολύ και βαθιά. Στα 25 μου ήθελα να γίνω μαμά, μου άρεσε από τότε η εικόνα της νέας μαμάς. Ήταν στόχος μου να γίνω μαμά. Πάντα όταν έκανα μια σχέση φανταζόμουν αν θα είχε διάρκεια. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει 5 παιδιά. Επίσης δεν φανταζόμουν ότι θα χώριζα».

Όσο για το αν θα έκανε και τρίτο παιδί η Φαίη είπε: «Για εμένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης και είναι τα πάντα. Σαν σκέψη δεν υπάρχει κάτι άλλο… Δεν λέω ότι δεν είμαι γυναίκα ή μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Απλώς είναι πάνω από όλα τα παιδιά. Πάνω και από τη δουλειά».

Από την άλλη στην ερώτηση αν έχει κάνει κάποια κατινιά σε σχέση της, αποκάλυψε πως έχει ψάξει κινητό συντρόφου της γιατί είχε κάποιες υποψίες αλλά δεν επιβεβαιώθηκε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...