«Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί στον Γιώργο Μαυρίδη»

«Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί στον Γιώργο Μαυρίδη»

Η αινιγματική απάντηση της αθλήτριας για τον tattoo artist

Μετά τον χωρισμό του από την Νικολέττα Ράλλη, αρκετοί ήταν αυτοί που θέλησαν να... «χρεώσουν» στον Γιώργο Μαυρίδη μια νέα σχέση.

Τις τελευταίες μέρες, υπάρχουν φήμες οι οποίες αναφέρουν πως η Πωλίνα Τριγωνίδου, (πρώην παίκτρια του ριάλιτι παιχνιδιού Survival και αθλήτρια του βόλεϋ) είναι στο πλευρό του Γιώργου Μαυρίδη και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η κάμερα του Happy Day εντόπισε την Πωλίνα Τριγωνίδου και ρωτήθηκε για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας με τους δυο τους να μιλάνε τρυφερά και να διασκεδάζουν, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως στα συγκεκριμένα ενσταντανέ, φιλιούνται.

«Δεν θυμάμαι να έχω δώσει κάποιο φιλί. Αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή την περίοδο είμαι αφοσιωμένη στην επαγγελματική μου και αθλητική μου δραστηριότητα και μόνο. Πού το είδατε αυτό το βίντεο; Εγώ δεν είδα κανένα βίντεο. Να μου το δείξετε. Όχι παιδιά, εγώ είμαι αφοσιωμένη εκεί που σας είπα, δουλεύω σκληρά και περιμένω να έρθουν κάποια σημαντικά πράγματα στη ζωή μου, οπότε είμαι αφοσιωμένη εκεί» ήταν η αινιγματική απάντηση της Πωλίνας Τριγωνίδου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...