«Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου»

«Ο Μηνάς Χατζησάββας ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου»

Το ξέσπασμα του Κώστα Φαλελάκη που δεν μπορούσε να πάρει το σώμα του να γίνει η κηδεία

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2night show ήταν ο Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος μίλησε για την σχέση του με τον Μηνά Χατζησάββα και πως διαχειρίστηκε τον θάνατο του.
«Από τα Χανιά έφυγα γιατί ξεκίνησε η σχέση μου με τον Μηνά. Έφυγα γιατί ξεκίνησε αυτός ο έρωτας. Μου έδινε τόση δύναμη ο Μηνάς, που θα μπορούσα να βγω στη μέση της δημοτικής αγοράς και να πω ότι είμαστε μαζί.

Δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι μας με τον Μηνά, 25 χρόνια στο ίδιο κρεβάτι. Ο Μηνάς ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, ξύπναγε και ξεκίναγε το πάρτι. Τον Μηνά τον πείραζε ο ρατσισμός, η ξενοφοβία και οι εθνικιστικές αντιλήψεις.

Η ειλικρίνειά μου πηγάζει από τον Μηνά. Με συμφιλίωσε με την ομοφυλοφιλία, αλλά και με πολλούς άλλους δαίμονες. Ο Μηνάς ήταν η πρώτη και η μοναδική σχέση της ζωής μου. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”. Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Αν έγινε κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φαλελάκης.
Δείτε την συνέντευξη του από το 25ο λεπτό και μετά

Παρακαλούμε περιμένετε ...