Το ποσό που φέρεται να έδωσε η Πάολα στο προσωπικό και η απάντηση της χορεύτριας

Το ποσό που φέρεται να έδωσε η Πάολα στο προσωπικό και η απάντηση της χορεύτριας

Η τραγουδίστρια αποχώρησε από το σχήμα δυο εβδομάδες πριν λήξει το σχήμα

Δυο εβδομάδες πριν ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις, η Πάολα αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα και μέσω ανάρτησης της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε τη λύπη της για την απόφαση της αυτή και άφησε υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

Ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην «Φωλιά των ΚουΚου» έκανε λόγο πως η Πάολα και ο Νότης Σφακιανάκης, από την αρχή της συνεργασίας τους είχαν προβλήματα μεταξύ τους ενώ λίγες μέρες πριν, διαδραματίστηκε έντονος καβγάς ο οποίος οδήγησε και στην οριστική λήξη της συνεργασίας των δυο τραγουδιστών.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό.

Μέσω μιας ανάρτησης στο facebook, η χορεύτρια Κατερίνα Βασιλείου ανέφερε πως αυτό δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο... Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο Gazi live τελευταία στιγμή... Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της...)». Λίγο αργότερα, και αφού δέχθηκε καταιγισμό σχολίων κάτω από την ανάρτηση της, η Κατερίνα Βασιλείου συμπλήρωσε: «Υπέροχη, μοναδική, θεαααα αλλά στο τέλος γράφτηκε πολύ ψέμα!!! Βγείτε να αποκαταστήσετε την Αλήθεια!!! Είναι κρίμα γιατί περάσαμε υπέροχα».

Ωστόσο, υπήρξε και ένα σχόλιο από διαδικτυακό της φίλο, το οποίο ανέφερε πως η Πάολα πλήρωσε το προσωπικό της επιχείρησης Gazi Live και όχι τις χορεύτριες του Νότη Σφακιανάκη όπως είναι η Κατερίνα Βασιλείου.

Η χορεύτρια του απάντησε πως αυτό δεν είναι δίκαιο από τη στιγμή που όλα τα άτομα χρησιμοποιούνται ισάξια. Σε άλλη ανάρτηση, ο ίδιος διαδικτυακός της φίλος ανέφερε πως: «Τα χρήματα που δόθηκαν στο προσωπικό του Γκάζι Live είναι 5000 ευρώ και στάλθηκαν χθες το μεσημέρι από στενό συνεργάτη της αγαπημένης τραγουδίστριας. Τα 3000 ευρώ πήγαν σε σερβιτόρους και βοηθούς, τα 1000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια και τα υπόλοιπα στα παιδιά της κουζίνας (λάντζα – μάγειρες)»

Παρακαλούμε περιμένετε ...