Η ενόχληση της Ματθίλδης Μαγγίρα για τα δημοσιεύματα

Η ενόχληση της Ματθίλδης Μαγγίρα για τα δημοσιεύματα

«Που το διάβασες αυτό;»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα προφυλάσσει την προσωπική της ζωή και είναι από της καλλιτέχνιδες που προτιμούν να μιλάνε μέσα από τα επαγγελματικά τους βήματα. Πριν λίγες μέρες, δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι ξανά ερωτευμένη και η ηθοποιός ρωτήθηκε από την Σταματίνα Τσιμτσιλή, αν ισχύει αυτό.

«Διάβασα ότι είσαι ξανά ερωτευμένη...» της είπε η παρουσιάστρια και η Ματθίλδη Μαγγίρα ενοχλήθηκε με αυτή την ερώτηση: «Που το διάβασες αυτό;» την ρώτησε και πρόσθεσε: «Αυτή η κυρία που έγραψε αυτή την είδηση, εμένα δεν με πήρε τηλέφωνο να ρωτήσει, να επιβεβαιώσει, να είναι σίγουρη ότι όντως έτσι είναι. Δεν ξέρω πού το έμαθε, πώς το έμαθε, ποιος της τα είπε...».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρώτησε ακόμη μια φορά αν ισχύει αυτό και η Ματθίλδη ξεκαθάρισε: «Δεν έχει σημασία αν ισχύει ή δεν ισχύει. Το θέμα είναι πώς γράφεις κάτι, το οποίο δεν το ξέρεις σίγουρα» και πρόσθεσε: «Καλύτερα, νομίζω, δεν θα μπορούσα να είμαι. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και για μένα αυτό είναι το βασικότερο. Διότι ο έρωτας είναι μια κατάσταση την οποία βιώνουμε οι άνθρωποι για να αντικατοπτριστούμε σε έναν σύντροφο που έλκουμε, αναλόγως το πού βρισκόμαστε».

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα του zappit που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...