«Είμαι 18 ετών, θα βρίζω σαν ναύτης και θα ντύνομαι σαν ιερόδουλη»

«Είμαι 18 ετών, θα βρίζω σαν ναύτης και θα ντύνομαι σαν ιερόδουλη»

Η κόρη του Λουκ Πέρι ξεσπά για όσους την κατακρίνουν για τον τρόπο που πενθεί

Η 18χρονη κόρη του ηθοποιού που έφυγε πριν λίγες μέρες μετά το βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη, αποκάλυψε πως δέχτηκε επιθέσεις από διάφορους λογαριασμούς οι οποίοι την κατέκριναν για τον τρόπο που πενθεί.

Σε ανάρτηση της στο Instagram, η κόρη του Λουκ Πέρι απάντησε σε όσους την κρίνουν πως θα συνεχίσει να ντύνεται και να φέρεται όπως θέλει.

«Από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας μου δέχθηκα μεγάλη προσοχή διαδικτυακά. Και η περισσότερη ήταν θετική, αλλά κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι καλοί. Και είμαι εδώ για να σας πω ότι δεν ζήτησα αυτή την προσοχή, δεν ζήτησα να μπω σε αυτό το διαδικτυακό μικροσκόπιο και ενώ δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, δεν πρόκειται να αφήσω κανενός τις απόψεις και ανάγκες να με βαρύνουν. Είμαι 18 ετών. Θα βρίζω σαν ναύτης και θα ντύνομαι σαν ιερόδουλη. Θα υποστηρίζω σκοπούς που ίσως εσείς όχι. Αλλά θα γελώ και θα ζήσω την κανονική μου ζωή. Ναι είμαι πληγωμένη και λυπημένη και κλαίω αλλά δεν θα μείνω κλειδωμένη σε ένα δωμάτιο για να κλαίω όλη ημέρα μέχρι το ίντερνετ να αποφασίσει ότι είναι η κατάλληλη περίοδος να σταματήσω να θρηνώ» έγραψε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...