Η αιχμηρή ανάρτηση της Πάολα για τις «ιδιοτροπίες» του Νότη μετά την αποχώρηση της

Η αιχμηρή ανάρτηση της Πάολα για τις «ιδιοτροπίες» του Νότη μετά την αποχώρηση της

Τι υποστηρίζει το περιβάλλον του Σφακιανάκη

Δυο εβδομάδες είχαν μείνει ώστε να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις του επιτυχημένου σχήματος στο Gazi Live. Η Πάολα ωστόσο, με μια ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε πως αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα, αφήνοντας υπονοούμενα για τη συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη.

«Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του... Ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!» έγραψε η Πάολα στη λεζάντα της φωτογραφίας που «ανέβασε».

Λίγη ώρα μετά, το Gazi Live, μέσω ανάρτησης στο Instagram ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για τη στήριξη που έδειξαν στο συγκεκριμένο σχήμα και στο νυχτερινό μαγαζί και ανέφερε πως το σχήμα ολοκληρώνεται πρόωρα λόγω «προσωπικών λόγων των δύο καλλιτεχνών».

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται» αναφέρθηκε πως από το περιβάλλον του Νότη Σφακιανάκη, μεταφέρθηκε πως ο τραγουδιστής είχε αρκετά παράπονα από τη συνάδελφο του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε πως: «Η Πάολα έκανε πάρτι κάθε βράδυ. Μάζευε φίλους και συνεργάτες ανάμεσα στο πρώτο και στο δεύτερο πρόγραμμα και έμεναν μέχρι αργά το πρωί. Το καμαρίνι του Νότη ήταν μεσοτοιχία με εκείνο της Πάολα και η μουσική και τα τραγούδια ήταν στη διαπασών.
Ο Νότης ολοκλήρωνε το πρόγραμμά του στις 6 το πρωί και έμενε για 2-3 ώρες, ώστε να δει τον κόσμο που τον περίμενε, αλλά και συνεργάτες. Όμως λόγω της έντασης της μουσικής δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει ούτε καν συνομιλία. Ζήτησε από την Πάολα 2 φορές, πολύ ευγενικά, να χαμηλώσει την ένταση, όμως δεν εισακούστηκε. Την Παρασκευή το βράδυ αντί να τελειώσει το πρόγραμμά της στις 4 το πρωί, όπως κάθε φορά, κατέβηκε από την πίστα στις 3. Μια ώρα νωρίτερα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...