«Είχα ενοχληθεί από την όλη ιστορία με την ΕΡΤ»

«Είχα ενοχληθεί από την όλη ιστορία με την ΕΡΤ»

«Με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί δεν υπήρχε λόγος»

Έπειτα από 28 χρόνια, είδε την πόρτα της εξόδου της ΕΡΤ. Η γυναίκα που είχε καταφέρει να κάνει το όνομα της συνώνυμο του σταθμού, μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και εξέφρασε το παράπονο της. Ο λόγος για την Δάφνη Μπόκοτα, η οποία αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την ΕΡΤ αλλά και τα χρήματα που έπαιρνε.

«Μου λείπει πολύ η τηλεόραση. Είμαι εκτός από το 2006. Είχα ενοχληθεί από την όλη ιστορία με την ΕΡΤ, οπότε επέλεξα να μείνω λίγο στην άκρη. Μου πρότειναν talk show, σαφώς έχετε δει πράγματα που μου πρότειναν με άλλους παρουσιαστές και σαφώς έχετε δει πολλές ιδέες μου χωρίς εμένα. Έχω φτάσει σε ένα σημείο να μην μπορώ να συζητήσω ιδέες μου, γιατί τις βλέπω να γίνονται εκπομπές αλλιώς.

Λέω ότι ο λόγος για τον οποίο έφυγα από την ΕΡΤ ήταν για να πάρει κάποιος άλλος χρήματα, οπότε αν έχεις μια αξιοπρέπεια κάνεις στην μπάντα. Ήμουν 28 χρόνια. Με ενόχλησε πάρα πολύ γιατί δεν υπήρχε λόγος. Η ομάδα της ΕΡΤ που πηγαίναμε στη Eurovision παίρναμε μόνο τον μισθό μας. Όταν ήταν ο γιος μου στο δημοτικό με ρωτούσε πόσα λεφτά παίρνω. Τον ρωτούσαν τα παιδιά επειδή τα έβαζαν οι μαμάδες τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δάφνη Μπόκοτα.

Δείτε το βίντεο στο απόσπασμα του zappit που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...