Ο λόγος που η Μαρία Κορινθίου έβαψε ξανθά τα μαλλιά της και δεν έβαλε περούκα

Ο λόγος που η Μαρία Κορινθίου έβαψε ξανθά τα μαλλιά της και δεν έβαλε περούκα

Το μαρτύρησε ο λογαριασμός της στο Instagram

Η Μαρία Κορινθίου, ενσαρκώνει τον ρόλο που είχε υποδυθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη, το «Κατερινιώ» στην ταινία «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Ένα από τα χαρακτηριστικά της αείμνηστης Αλίκης, ήταν τα ξανθά της μαλλιά, με τα οποία στις ταινίες έπαιζε ναζιάρικα.

Στην θεατρική μεταφορά της ταινίας, η Μαρία Κορινθίου κλήθηκε να αποδώσει αυτόν τον ρόλο. Η ηθοποιός είχε να πάρει μια μεγάλη απόφαση πριν ανέβει στη σκηνή. Αν θα έβαφε τα μαλλιά της ξανθά, αν θα φορούσε περούκα ή αν θα υποδυόταν την «Κατερίνα» σε μελαχρινή έκδοση.

Η Μαρία Κορινθίου, έκανε την ανατροπή και έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα. Κίνηση που σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους επικριτές της, οι οποίοι έσπευσαν να πουν ότι αντιγράφει την Αλίκη Βουγιουκλάκη και προσπαθεί να της μοιάσει.

Ο λόγος όμως που η ηθοποιός επέλεξε να βάψει τα μαλλιά της ξανθά και όχι να βάλει περούκα ή να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση με το φυσικό της μελαχρινό χρώμα είναι πιο απλός και «κρύβεται» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαρία Κορινθίου, από τη μέρα που ανακοίνωσε μέσω εξωφύλλου σε γνωστό περιοδικό πως άλλαξε χρώμα, ξεκίνησε τις αναρτήσεις στο Instagram κρατώντας προϊόντα για περιποίηση μαλλιών πασίγνωστης φίρμας η οποία έχει βγάλει σειρά ειδικά για ξανθιές.

Μάλιστα, ακριβώς μια μέρα μετά τη κυκλοφορία του περιοδικού στο οποίο ποζάρει με τη νέα της ξανθιά χαίτη, η Μαρία Κορινθίου «ανέβασε» βίντεο μέσα από το κομμωτήριο στο οποίο φαίνεται η ίδια να αφήνεται στα χέρια του κομμωτή της ο οποίος αργά αλλά σταδιακά «ξανοίγει» το χρώμα των μαλλιών της χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα προϊόντα.  Από τη μέρα εκείνη, η ηθοποιός δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες στις οποίες διαφημίζει τη σειρά αυτή.

Ο λόγος λοιπόν, που η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να γίνει ξανθιά και όχι να βάλει περούκα είναι φυσικά μεταξύ άλλων και οικονομικός, αφού για να αποχωριστεί το φυσικό της χρώμα για πρώτη φορά, υπέγραψε συμβόλαιο με τη συγκεκριμένη εταιρεία προκειμένου να τους διαφημίζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Παρακαλούμε περιμένετε ...