Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας – Η περιπέτεια με την υγεία του

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας – Η περιπέτεια με την υγεία του

Το μήνυμα της συζύγου του μετά την επιτυχημένη επέμβαση του δημοσιογράφου

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας και μάλιστα εσπευσμένα προκειμένου να κάνει επέμβαση χολής.

Ο δημοσιογράφος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία της υγείας του.  «Χωρίς χολή πια, αλλά με ακόμη μεγαλύτερο πείσμα και δύναμη, επιστρέφω άμεσα στην καθημερινότητα», έγραψε και ευχαρίστησε όσους ενδιαφέρθηκαν για το πρόβλημα που αντιμετώπισε και τον συγκίνησαν. Κυρίως, ευχαρίστησε τους γιατρούς του νοσοκομείου Γεώργιος Γεννηματάς, όπου έκανε την εγχείρηση για την αφαίρεση χολής. Ευχαριστώ από καρδιάς την εξαιρετική χειρουργό Χρυσάνθη Αγγέλη, Επιμελήτρια Α της Γ Χειρουργικής και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που παλεύουν καθημερινά με θεούς και δαίμονες!» έγραφε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Η σύζυγος του, Μαρία, έξω από την αίθουσα του χειρουργείου, αγωνιούσε για τον άνθρωπο της. «Ο Κώστας μου, όλες τις στενοχώριες, τις πίκρες, τις αδικίες, τις κρύβει μέσα του και τις μετατρέπει σε… πέτρες. Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο αποθηκευτικός χώρος ήταν τα νεφρά του. Ξαφνικά μάθαμε (με τρόπο επώδυνο) ότι… μισός τόνος έχει συσσωρευτεί στη χολή του απειλώντας την με έκρηξη. Με έκτακτες διαδικασίες, το μεσημέρι εκτός απροόπτου, λέμε να μπούμε στο χειρουργείο για να ξεφορτωθούμε και την χολή και το νταμάρι. Το γεγονός ότι στην ταμπέλα του νοσοκομείου γράφει το όνομα ενός ανθρώπου τόσο σημαντικού για εμάς (και την Ελλάδα) είναι εγγύηση ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά για το γούρι ρίχνω και μια φωτό από την έξοδο στον Ρέμο. Ρίχτε κι εσείς μια ευχή…», έγραψε η Μαρία Παναγοπούλου.

Λίγη ώρα αργότερα, μετά το τέλος της επιτυχημένης επέμβασης, η Μαρία Παναγοπούλου με δεύτερη ανάρτηση της, ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά. «Όλα καλά! Και ιδού η απόδειξη! Τα υπόλοιπα αύριο… ΥΓ Πόσο σας ευχαριστώ για την θετική ενέργεια!!!» έγραψε η σύζυγος του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...