«Είχε πολύ πλάκα αλλά δεν είναι και από τις πιο εύκολες που έχω χτενίσει»

«Είχε πολύ πλάκα αλλά δεν είναι και από τις πιο εύκολες που έχω χτενίσει»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο οποίος επιμελήθηκε τα μαλλιά της Πάμελα Άντερσον, μιλάει στο news.gr

Η Πάμελα Άντερσον ταξίδεψε για λογαριασμό του Νίκου Κοκλώνη και την εκπομπή It’s Show Time στην Ελλάδα. Η εκρηκτική ξανθιά θα κάνει... ποδαρικό στην πρεμιέρα που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 μέσα από τη συχνότητα του Open.

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η Πάμελα Άντερσον και ο Νίκος Κοκλώνης διατηρούν φιλία από την εποχή που ο παρουσιαστής ταξίδευε στην Αμερική. Όπως δήλωσε πριν μερικές μέρες, με το θάρρος που τους δίνει η φίλια τους, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να παραστεί στην πρεμιέρα του και εκείνη δεν του αρνήθηκε.
Η πρωταγωνίστρια του Baywatch, έμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και προετοιμάστηκε στο δωμάτιο της για το γύρισμα του επεισοδίου.

Ο Νίκος Κοκλώνης, είχε φροντίσει τα πάντα για την καλεσμένη του. Τα μαλλιά της Πάμελα Άντερσον επιμελήθηκε ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς, οποίος επιμελείται και ολόκληρη την εκπομπή It’s Show Time. Και εδώ όμως υπάρχει το δέσιμο της φιλίας καθώς όπως δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο news.gr: «Ο Νίκος είναι ο καλύτερος μου φίλος».

Ο Τρύφωνας Σαμαράς έφτασε από νωρίς στο ξενοδοχείο προκειμένου να επιμεληθεί τα μαλλιά της Πάμελα Άντερσον. Πόσο δύσκολη ήταν όμως η συνεργασία τους; «Είχε πολύ πλάκα, ήταν πολύ συνεργάσιμη. Της αρέσουν τα μαλλιά με όγκο και μου ζήτησε να της δώσω πολύ όγκο. Δεν είναι και από τις πιο εύκολες που έχω χτενίσει, έχει ένα τουπέ. Συνέχεια μιλούσε στο κινητό της με τον αγαπημένο της που είναι ποδοσφαιριστής στη Μασσαλία. Είχε άψογη συνεργασία με τον Νίκο. Θα δείτε διάφορες εκπλήξεις στην πρεμιέρα το Σάββατο!» είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο news.gr.

Παρακαλούμε περιμένετε ...