Το κασέ της Κουλιανού, το GNTM και το παιδί που δεν ήρθε ποτέ

Το κασέ της Κουλιανού, το GNTM και το παιδί που δεν ήρθε ποτέ

Έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα

Η Βίκυ Κουλιανού έχει περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες και πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Έχει πάρει μέρος σε shows,το πρόσωπο της έχει φιγουράρει σε εξώφυλλα και οι πόζες της έχουν γεμίσει σελίδες περιοδικών.

Το πρώην μοντέλο που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Μαριχούανα stop» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Τι λέει; και αναφέρθηκε σε όλα.

«Τι να πει κανείς για τον Τόλη Βοσκόπουλο; Για τον καλλιτέχνη; Για αυτή τη φωνή που είναι αναλλοίωτη στο χρόνο» είπε η Βίκυ Κουλιανού για τον «άρχοντα της πίστας» με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στη παράσταση.

Στο αν αυτό το διάστημα, διατηρεί σχέση, η Βίκυ Κουλιανού απάντησε ξεκάθαρα: « Είμαι μόνη μου αυτό το διάστημα. Περνάω πολύ μεγάλα διαστήματα που είμαι μόνη μου πράγμα που είναι αξιοπερίεργο.»

Ως μια γυναίκα η οποία έχει δεθεί με τη μόδα, παρακολουθούσε το Greece’s Next Top Model; «Μου άρεσε το Next Top Model, το έβλεπα. Ήταν σκληρό στην αρχή αλλά σωστά σκληρό. Οι κριτές έλεγαν πολλά ωραία πράγματα στις κοπέλες και πιστεύω ότι έμαθαν πολλά πράγματα. Τώρα έχει βάση να πάει ένα κορίτσι σε τέτοιο παιχνίδι.» απάντησε η Βίκυ Κουλιανού.

Το πρώην μοντέλο δεν έχει κάνει παιδί, αυτό όμως προέκυψε καθώς δεν της το έβγαλε κανείς όπως είπε: «Δεν ξέρω αν το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε τόσο έντονα σε μένα ώστε να πω «κάτι έκανα λάθος, γιατί δεν έχω κάνει παιδί»; Δεν το έχω πει ούτε τώρα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο παραπάνω και είναι τελειομανείς, δύσκολα κάνουν παιδί. Δεν μου το έβγαλε και κάποιος για να είμαι και ειλικρινής. Αν κάποιος μου το είχε βγάλει, θα είχα ρισκάρει και θα το είχα κάνει.».

Θεωρείται ένα από τα ακριβοπληρωμένα μοντέλα, όμως πόσο ήταν το κασέ της; «Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση» είπε η Βίκυ Κουλιανού.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...