Η σχέση της, ο Γεωργούλης, η αποχώρηση Κανάκη και οι αμοιβές της Γκαγκάκη

Η σχέση της, ο Γεωργούλης, η αποχώρηση Κανάκη και οι αμοιβές της Γκαγκάκη

Σε όλα αναφέρθηκε η επικοινωνιολόγος στη συνέντευξη της

«Άντρας δεν με έχει κυνηγήσει ξανά έτσι όπως με κυνήγησες εσύ για αυτή τη συνέντευξη» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη και του έδωσε πάσα για να ξεκινήσουν τη συνέντευξη.  Η επικοινωνιολόγος μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε σε όλα.

Η προσωπική της ζωή

Τα προσωπικά της είναι ένας τομέας που η Κατερίνα Γκαγκάκη προφυλάσσει από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κατά καιρούς βλέπει δημοσιεύματα που την αφορούν και της χρεώνουν συντρόφους ωστόσο εκείνη αποφεύγει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει.

Αυτή τη περίοδο όπως είπε, μπορεί να μην είναι σφόδρα ερωτευμένη αλλά είναι καλά στην προσωπική της ζωή αφού έχει κάτι στο μυαλό της, κάτι που ακόμα είναι στην αρχή. «Είναι καλύτερη περίοδος αυτή» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Οι Θεατρικές Σκηνές, η ιδέα του Σεφερλή και ο Γεωργούλης

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι σύμβουλος των Θεατρικών Σκηνών από όπου θα «ανέβει» η θεατρική παράσταση Ζητείται Ψεύτης. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, του Ψεύτη μετά την αποχώρηση του Μάρκου Σεφερλή ανέλαβε να υποδυθεί ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Η ιδέα του Σεφερλή μου φάνηκε μια πραγματικά πολύ ευφυής ιδέα. Το αν εγώ θα την έβλεπα ή δεν θα την έβλεπα, το έχω ξαναπεί, δεν θεωρώ τον εαυτό μου το μέσο κοινό. Το βρήκα πάρα πολύ έξυπνο ο Μάρκος Σεφερλής και δικαιωματικά σε ένα θέατρο σαν κι αυτό. Αν με ρωτάς τι μου ταιριάζει εμένα περισσότερο ως ευχάριστο θέαμα, εμένα μου αρέσει ο Αλέξης πολύ. Κι εκεί όταν το πρωτοάκουσα μου φάνηκε περίεργο, γιατί δεν έχεις στο μυαλό σου πιο ζεν πρεμιέ και στην ταινία τον θυμάμαι ως πιο κωμικό ρόλο.

Παρόλα αυτά, από ό,τι ακούω από τις πρόβες, πρέπει να ταιριάζει πολύ. Δεν τον έφερε ακριβώς ο Λαζόπουλος για να είμαι δίκαιη. Είναι αυτές οι φοβερές ιδέες που έχει ένα πρωί και λέει ότι θα ήθελα να βλέπαμε αυτόν. Σήκωσαν το τηλέφωνο και τον πήραν και είπε ναι, κουβέντιασαν και είπαν το κάνουμε, τον πήρανε τον Ζούλια, αλλά τώρα ποιος πήρε ποιον, έτσι κι αλλιώς ο Ζούλιας είναι ένας άνθρωπος της πρόκλησης.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη

Ο λόγος αποχώρησης του Κανάκη από τον Ant1

Στον Αντώνη Κανάκη και την αποχώρηση του αναφέρθηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη αφού έχει αναλάβει την διαχείριση της επικοινωνίας του παρουσιαστή. «Έχω την διαχείριση της επικοινωνίας της εταιρείας Tony Productions του Αντώνη Κανάκη. Είναι ωραία, αλλά όταν πρόκειται για τον Αντώνη Κανάκη είναι δύσκολα. Ο Αντώνης Κανάκης δεν πήγε σίγουρα για τα οικονομικά στον ΣΚΑΙ. Είναι το ένστικτο ότι είναι το σωστό. Ο βασικότερος λόγος που έφυγε από τον ΑΝΤ1 ήταν τελείως ηθικός. Είναι λόγος για τον Αντώνη για να κόψει τα πάντα. Νομίζω ότι μέσα στον καιρό γιατί δεν είχαμε πολύ επαφή την περσινή χρονιά, αισθάνθηκε ότι έμεινε ξεκρέμαστος σε ότι αφορά αυτά τα οποία έλεγαν για το ρόλο που έχει στο κανάλι.» είπε.

Οι αμοιβές της στα σόου

Για το αν της λείπει η τηλεόραση αλλά και στις αμοιβές της στα σόου μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη. «Ανά περιόδους μου λείπει η τηλεόραση. Λεφτά για όσα έχω κάνει μπροστά από τις κάμερες δεν έχω πάρει. Μόνο στο Epsilon. Αυτό το ξέρουν όλοι. Κανένας από όσους είχαν θέση εκεί δεν έχει πάρει λεφτά. Δεδομένο. Ούτε ο Λεβέντης, ούτε ο Λάτσιος, ούτε εγώ. Ποτέ», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Γκαγκάκη σχετικά με την περίοδο που είχε ρόλο και μπροστά από τις κάμερες στον ΑΝΤ1.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...