Γιατί εξοργίστηκαν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ

Γιατί εξοργίστηκαν οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ

Οι ποπ σταρ δεν τιμήθηκε φέτος με βραβείο Grammy στη μοναδική κατηγορία που ήταν υποψήφια

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ έχουν εξοργιστεί με τους υπεύθυνους των βραβείων Grammy, καθώς η ποπ σταρ δεν κατάφερε να κερδίσει στη μία και μοναδική κατηγορία που ήταν υποψήφια.

Η ίδια όμως φαίνεται να μη δίνει και τόσο μεγάλη σημασία, αφού έτσι κι αλλιώς έχει στο ενεργητικό της ήδη 10 Grammy και προτίμησε να βρεθεί την βραδιά απονομής των βραβείων στο Λονδίνο, για να παρακολουθήσει τα Bafta και να στηρίξει τον φίλο της Τζόι Άλγουιν, που πρωταγωνιστεί στην ταινία του Γιώργου Λάνθμιμου «The Favourite».

Το άλμπουμ της Τέιλορ «Reputation» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Ποπ Φωνητικό Άλμπουμ, αλλά έχασε από το «Sweetener» της Αριάνα Γκράντε, χαρίζοντας έτσι στην Γκράντε το πρώτο της Grammy.

Θαυμαστής της Τέιλορ έγραψε στο Twitter: «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν χρειάζεται τα #GRAMMYs αυτή την εποχή. Με το τελευταίο της άλμπουμ έκανε τη μουσική που ήθελε, είπε όλα όσα έπρεπε να πει και επέβαλε τη φήμη της (Reputation). Πραγματικά αγαπάω την @taylorswift13 με όλη μου την καρδιά».

Με τη σειρά της η Τέιλορ Σουίφτ έγραψε στο Instagram «AHHHHH @thefavouritemovie μόλις κέρδισε 7 βραβεία @baftta!!! (...)ευχαριστίες στην @stellamccartney για αυτό το φόρεμα». «Η Τέιλορ Σουίφτ δεν δίνει σημασία στα Grammy, γιατί ξέρει ότι αξίζει πολύ περισσότερα, έχει πολύ μεγάλη ενέργεια», έγραψε άλλος θαυμαστής της στο Twitter, σχολιάζοντας την αντίδραση της ποπ σταρ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...