«Έπαιρνα προκαταβολή που δεν έπαιρναν οι φίρμες γιατί είχα επιτυχία στους αλανιάρηδες»

«Έπαιρνα προκαταβολή που δεν έπαιρναν οι φίρμες γιατί είχα επιτυχία στους αλανιάρηδες»

Για τα καμώματα της νύχτας μίλησε ο Έλληνας τραγουδιστής

Για τα πρώτα του βήματα, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τη μάχη της μαρκίζας, την Νατάσσα Θεοδωρίδου, την Κατερίνα Στικούδη και τους νέους τραγουδιστές που διεκδικούν τον δικό τους χώρο στις νυχτερινές πίστες, μίλησε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο τραγουδιστής με τη γνήσια λαϊκή φωνή, βρέθηκε καλεσμένος της εκπομπής Τι λέει και αναφέρθηκε σε όλα.

Σε ερώτησε για τους νέους καλλιτέχνες και πώς τους βλέπει, ο Γιώργος Μαργαρίτης δήλωσε... παλιός και ανέφερε πως προτιμά της Νατάσα Θεοδωρίδου. «Μου αρέσει η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ας μη με αγαπάει αυτή, εγώ την αγαπάω», είπε προκαλώντας ερωτηματικά για τη μεταξύ τους σχέση.

Αναφέρθηκε όμως και στον Βασίλη Τσιτσάνη αφού ήταν εκείνος που τον ανακάλυψε σε ηλικία μόλις 13 ετών και του έδωσε την ώθηση να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Με βοήθησε να πετάξω από τη φωλιά μου πιο γρήγορα» είπε ο τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης μίλησε όμως και για τη... μάχη της μαρκίζας. «Για τη μαρκίζα δεν σήκωνα μύγα στο σπαθί μου και δεν σηκώνω! Δεν κρύβομαι. Μην ακούς τι λένε. Εγώ το όνομά μου το πρόσεχα πάρα πολύ. Τα τραγούδια που θα έλεγα, το ρεπερτόριο, το διάλεγα εγώ. Μου έδιναν και προκαταβολή που δεν την έπαιρναν ούτε οι φίρμες. γιατί είχα επιτυχία στου αλανιάρηδες» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...