Στην εντατική ο θρύλος της μέταλ σκηνής, Ozzy Osbourne

Στην εντατική ο θρύλος της μέταλ σκηνής, Ozzy Osbourne

Οι φόβοι των γιατρών

Δύσκολες ώρες για τον Ozzy Osbourne και την οικογένειά του. Ο θρύλος της μέταλ σκηνής, νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά από πολυήμερη νοσηλεία από τη γρίπη. Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, λόγω επιπλοκών οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να τον παρακολουθούν στη ΜΕΘ, θέλοντας να αποφύγουν το ενδεχόμενο πνευμονίας.

Ο 70χρονος ροκ σταρ των Black Sabbath έχει αναβάλει μια σειρά συναυλιών καθώς έπεσε θύμα της εποχικής γρίπης, η οποία αναφέρθηκε ότι έχει εξελιχθεί σε βρογχίτιδα.

Σύμφωνα με βρετανικά ταμπλόιντ, ο «Πρίγκιπας του Σκότους» διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο έπειτα από επιπλοκές, με τους γιατρούς να ανησυχούν πως η βρογχίτιδα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε πνευμονία.

«Ο καημένος ο Ozzy, δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές του», ανέφερε μια πηγή, που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της ,στην Sun. «Δίνει μάχη με τη γρίπη που το γύρισε σε βρογχίτιδα και ίσως εξελιχθεί σε πνευμονία κάτι που για κάποιον στα 70 μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο», συμπλήρωσε. Πριν μερικές ημέρες, η σύζυγός του, Sharon Osbourne είχε ανακοινώσει την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...