«Έπαιξα στην παράσταση ενώ είχα χάσει τον αδελφό μου, ήταν πολύ δύσκολο»

«Έπαιξα στην παράσταση ενώ είχα χάσει τον αδελφό μου, ήταν πολύ δύσκολο»

Η Όλγα Πολίτου μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε πριν ένα μήνα

Για τις δύσκολες ώρες που βίωσε πριν έναν μήνα, όταν έχασε τον αδερφό της μίλησε η Όλγα Πολίτου στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται».

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως, όχι μόνο δεν είπε τίποτα στους συναδέλφους της στην παράσταση «Έγκλημα στο Orient Express» όπου πρωταγωνιστεί αλλά ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε κανονικά.

Ο λόγος που δεν θέλησε να τους το αποκαλύψει είναι για να μην την έχουν στο μυαλό τους και τους χαλάσει τη συγκέντρωση την ώρα της παράστασης.

«Μου έτυχε ένα γεγονός δυσάρεστο πριν από ένα μήνα, έχασα τον αδελφό μου. Παρόλο που δεν ήθελα να το αναφέρω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα μέσα στο θέατρο. Όταν συμβαίνει κάτι άσχημο δεν θέλουμε εμείς οι ηθοποιοί να επηρεάζουμε τους συναδέλφους διότι θα είχαν το μυαλό τους σε εμένα και ίσως δεν θα μπορούσαν να συγκεντρωθούν σε αυτό που έκαναν. Απέφυγα να το συζητήσω. Κι όμως κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο το έμαθαν από την παραγωγή και το θέατρο και η Κάτια (Δανδουλάκη) και πραγματικά μου συμπαραστάθηκαν πολύ και τους ευχαριστώ για αυτό, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Δεν ήθελα να τους βάλω στη διαδικασία να περάσουν κι αυτοί στη δική μου θλίψη. Έπαιξα στην παράσταση ενώ είχα χάσει τον αδελφό μου, ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Όλγα Πολίτου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: 

Παρακαλούμε περιμένετε ...