Αντί για χωρισμός… παύση για Οικονομόπουλο και Αραβανή

Αντί για χωρισμός… παύση για Οικονομόπουλο και Αραβανή

Η Φαίη Σκορδά μίλησε για τον φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού και είπε τι γνωρίζει

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή, έχουν να πραγματοποιήσουν κοινή έξοδο για μεγάλο διάστημα. Αυτό προκάλεσε την απορία των θαυμαστών τους που αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με το ζευγάρι. Η συζήτηση περί χωρισμού δεν άργησε να φουντώσει στα κάθε λογής πηγαδάκια.

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η παρουσιάστρια δεν έχουν προβεί σε κάποια δήλωση για τη σχέση τους. Εξάλλου από την αρχή που ήρθαν κοντά ο ένας στον άλλον, δεν προκαλούσαν και είχαν επιλέξει να προστατεύουν την ιδιωτική τους ζωή από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στην εκπομπή Πρωινό, η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον φημολογούμενο χωρισμό του ζευγαριού και είπε τι γνωρίζει εκείνη για το θέμα.

«Εγώ γνωρίζω όχι από τους ίδιους αλλά από το περιβάλλον τους. Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κρίση και είναι αυτό το σημείο που ένα ζευγάρι λέει “ή πάμε στα σοβαρά ή το σταματάμε εδώ γιατί δεν προχωράει για πιο σοβαρή σχέση”. Και λες “θα φύγω για να σκεφτώ και εγώ και εσύ τι πραγματικά θέλεις”. Εγώ το θεωρώ πολύ φυσιολογικό αυτό σε μια σχέση. Μια παύση» είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...