Έρωτας καλοκαιρινός ήταν και τελείωσε

Έρωτας καλοκαιρινός ήταν και τελείωσε

Χώρισαν Γιώργος Μαυρίδης – Νικολέττα Ράλλη

Έπεσαν οι τίτλοι τέλους για τη σχέση του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη. Ο έρωτας τους, όπως όλα δείχνουν, ήταν καλοκαιρινός και τελείωσε.

Μετά από καταιγισμό δηλώσεων και από τις δυο πλευρές για το πόσο καλά περνάνε και αρκετές κοινές φωτογραφίες στα social media, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την είδηση του χωρισμού της παρουσιάστριας και του tattoo artist, έκανε γνωστή ο Γιώργος Κρικοριάν μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου. «Έλαχε ο κλήρος σε μένα να ανακοινώσω αυτή την είδηση. Η οποία λέει πως ο Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη δεν είναι πλέον μαζί. Έχουν χωρίσει και αυτό είναι οριστικό. Οι πληροφορίες είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν χώρισαν τώρα, αλλά σχεδόν πλησιάζουμε τους δύο μήνες. Υπήρξε ένα χρονικό διάστημα που υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης. Ένας μεγάλος παράγοντας για τον χωρισμό ήταν η απόσταση. Εκείνη Αθήνα, εκείνος Θεσσαλονίκη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος.

Γιώργος Μαυρίδης και Νικολέττα Ράλλη, φρόντισαν να εξαφανίσουν και τα... διαδικτυακά αποτυπώματα του έρωτα τους γι’ αυτό και διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά το καλοκαίρι, όταν ο Γώργος Μαυρίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί στις 10 την οποία παρουσίαζε η Νικολέττα Ράλλη με το καλό φίλο του tattoo artist, Νίκο Αναδιώτη. Τότε ο Γιώργος, είχε εντυπωσιαστεί από την παρουσιάστρια και μάλιστα δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό του για το πληθωρικό της στήθος.

Λίγο καιρό μετά τη πρώτη αυτή συνάντηση, έγιναν ζευγάρι και οι κοινές τους εμφανίσεις όλο και πλήθαιναν. Αν και η απόσταση μεταξύ τους μεγάλη, καθώς η Νικολέττα μένει μόνιμα στην Αθήνα και ο Γιώργος στη Θεσσαλονίκη, δεν έχαναν ευκαιρία να ξεκλέβουν χρόνο και να συναντιούνται.

Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν και οι τίτλοι τέλους έπεσε για το ζευγάρι...

Παρακαλούμε περιμένετε ...