«Η μεγαλύτερη μου σχέση δεν έχει κρατήσει ούτε 3 εβδομάδες»

«Η μεγαλύτερη μου σχέση δεν έχει κρατήσει ούτε 3 εβδομάδες»

Οι αποκαλύψεις πρώην παίκτριας του Greece's Next Top Model

Η πρώην παίκτρια του Greece's Next Top Model, Ειρήνη Ερμίδου, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή τονίζοντας ότι προτιμά να την πέφτει εκείνη, παρά να της την πέφτουν. Ο λόγος που της αρέσει αυτό είναι γιατί στην πρώτη περίπτωση, έχει κάνει εκείνη την επιλογή.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Alpha που παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε σχετικά:

«Εγώ όταν έβγαινα έξω, πάντα προτιμούσα εγώ να μιλάω και όχι να μου μιλάν. Προτιμώ να την πέφτω, παρά να μου την πέφτουν. Νιώθω πολύ περίεργα να έρθει κάποιος  να μου μιλήσει, γιατί νιώθω ότι αν δεν τον έχω δει εγώ ώστε να μου αρέσει πάει να πει ότι δεν μου αρέσει κανείς, οπότε δεν πρόκειται να με "ρίξει" με αυτά που θα πει. Είχα κάνει ερωτική εξομολόγηση στο γυμνάσιο, έφαγα το ακυράκι μου και δεν έχω στανιάρει ακόμα. Ενώ μπορεί να μου αρέσουν πολλά άτομα ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο είναι αυτό που λες ότι μένει για πάντα στο μυαλό σου.

Θεωρώ πολύ πιο όμορφους τους κοντούς άντρες, αλλά καλώς ή κακώς εμένα δεν μου κάνουν αυτοί, οπότε πηγαίνω αλλού. Έχω πολύ ψηλά στάνταρτ, τον θέλω ψηλό, να έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά, θέλω να παίζει σίγουρα ποδόσφαιρο. Η μεγαλύτερη μου σχέση δεν έχει κρατήσει ούτε 3 εβδομάδες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...