Η εκρηκτική «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του Τζεφ Μπέζος

Η εκρηκτική «πέτρα του σκανδάλου» στο γάμο του Τζεφ Μπέζος

Η σέξι πρώην παρουσιάστρια και πιλότος είναι ίσως η αιτία του διαζυγίου

Το αφεντικό της Amazon, Τζεφ Μπέζος χωρίζει και τα ταμπλόιντ βρήκαν την αιτία: μελαχρινή, χυμώδης, σέξι, πετυχημένη και πιλότος. Ο διευθύνων σύμβουλος του κολοσσού στις παραγγελίες μέσω ίντερνετ και η σύζυγός του, Μακ Κένζι Μπέζος, γνωστοποίησαν χθες μέσω twitter ότι χωρίζουν, μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Τα μίντια του εξωτερικού, τρίβουν τα χέρια τους με το νέο ειδύλλιο που αφήνει πίσω του μια θλιμμένη ίσως γυναίκα που βλέπει τον πρώην πλέον σύζυγό της να συνοδεύεται από μια άλλη. Η πέτρα του σκανδάλου, ονομάζεται Lauren Sanchez είναι πρώην παρουσιάστρια του Fox και πιλότος ελικοπτέρου. Το πιο σημαντικό στοιχείο για την 49χρονη είναι ότι παραμένει παντρεμένη με τον κυνηγό ταλέντων στο Χόλιγουντ, Patrick Whitesell.

Πρόσφατα, το National Enquirer εξέθεσε το παράνομο ζεύγος, γράφοντας ότι διατηρούν δεσμό τουλάχιστον τους τελευταίους 8 μήνες και πως οι δυο τους είχαν δραπετεύσει σε εξωτικό προορισμό με το ιδιωτικό τζετ των 65 εκατ.δολαρίων του 54χρονου Μπέζος, βγάζοντας μάλιστα και ερωτικές σέλφις.

Με τον σύζυγό της, Patrick Whitesell

O Τζεφ Μπέζος και η πρώην πλέον σύζυγός του, Μακ Κένζι Μπέζος

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...