Τα «κίτρινα γιλέκα» αλλάζουν την ημερομηνία του ανδρικού ντεφιλέ του Dior

Τα «κίτρινα γιλέκα» αλλάζουν την ημερομηνία του ανδρικού ντεφιλέ του Dior

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία στους καλεσμένους του με ηλεκτρονικό μήνυμα

«Κίτρινα γιλέκα» και εβδομάδα ανδρικής μόδας δεν συμβαδίζουν... Και για το λόγο αυτό το ντεφιλέ του οίκου Dior για τον άνδρα στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιανουαρίου 2019 στις 18.00 το απόγευμα. Η επίδειξη μόδας είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο στις 19 του μηνός αλλά αποφασίστηκε να αλλάξει η ημερομηνία λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων των «κίτρινων γιλέκων» στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο οίκος Dior ανακοίνωσε τη νέα ημερομηνία στους καλεσμένους του με ηλεκτρονικό μήνυμα, χωρίς ακόμη να γίνει γνωστός ο τόπος διεξαγωγής της παρουσίασης της ανδρικής κολεξιόν για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2019/2020.

Η επίδειξη θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στα ντεφιλέ του οίκου Comme des Garcons Homme που έχει προγραμματιστεί την ίδια ημέρα στις 17.00 και του Balmain Homme στις 19.00.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στα «κίτρινα γιλέκα» φέρεται να οφείλεται η πτώση του κύκλου εργασιών από 20% έως 40% στο λιανικό εμπόριο και μια μείωση της επισκεψιμότητας στα εμπορικά κέντρα. Ο αντίκτυπος των κινητοποιήσεων των διαδηλωτών δείχνει να έχει σοβαρές και συνεχιζόμενες συνέπειες, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομίας Μπρουνό Λεμέρ.

Οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τους διαδηλωτές κοστίζουν ακριβά σε επισκευές στις μπουτίκ του 8ου διαμερίσματος του Παρισιού. Τον Δεκέμβριο έντεκα πολυτελή καταστήματα διάσημων γαλλικών οίκων λεηλατήθηκαν, ανάμεσά τους οι μπουτίκ των Givenchy και Chanel και οι ζημιές ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ.

Σχετικά Tags
Dior
Παρακαλούμε περιμένετε ...