Χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου

Χωρίζει ο Τζεφ Μπέζος μετά από 25 χρόνια γάμου

Το ζευγάρι γνωστοποίησε το χωρισμό του με μία τρυφερή ανάρτηση στο Twitter

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Twitter ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Τζεφ Μπέζος και η σύζυγός του, Μακ Κένζι Μπέζος, γνωστοποίησαν ότι χωρίζουν, μετά από 25 χρόνια έγγαμου βίου. Ο 54χρονος δισεκατομμυριούχος ανήρτησε την ανακοίνωση -που υπογράφει με την 48χρονη σύζυγό του- στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στον κόσμο την εξέλιξη της ζωής μας. Όπως η οικογένειά μας και οι στενοί φίλοι μας γνωρίζουν, μετά από μία μακρά περίοδο αγάπης και δοκιμαστικού χωρισμού, αποφασίσαμε να πάρουμε διαζύγιο και να συνεχίσουμε την κοινή ζωή μας ως φίλοι. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον και βαθιά ευγνώμονες για κάθε χρόνο που ήμασταν παντρεμένοι. Εάν γνωρίζαμε πως θα χωρίσουμε μετά από 25 χρόνια, θα τα κάναμε πάλι όλα.
Είχαμε μία υπέροχη ζωή μαζί ως παντρεμένοι και ακόμη βλέπουμε ένα υπέροχο μέλλον μπροστά μας, ως γονείς, φίλοι, συνεργάτες σε επιχειρήσεις και προγράμματα και ως άτομα που στοχεύουμε σε σχέδια και περιπέτειες. Αν και οι ιδιότητες τώρα θα είναι διαφορετικές, παραμένουμε οικογένεια και αγαπημένοι φίλοι» αναφέρει το ζευγάρι στην ανάρτηση στο Twitter.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός πως με την είδηση του χωρισμού του μεγιστάνα της Apple η μετοχή της εταιρείας υποχώρησε ελαφρά.

Σημειώνεται πως η σύζυγός του, Μακένζι Μπέζος είναι συγγραφέας, που μεγάλωσε στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με αφιέρωμα που έκανε το 2013 το περιοδικό Vogue. Μεταξύ των πιο γνωστών βιβλίων της είναι το The Testing of Luther Albright. Σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον και γνώρισε τον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια συνέντευξης για μια θέση στην εταιρεία επενδύσεων D.E Shaw στη Νέα Υόρκη, προτού ο Μπέζος ιδρύσει την Amazon. Το 2014 δημιούργησε την πλατφόρμα εναντίον της παρενόχλησης, ByStander Revolution.

Το ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά.

Ο Τζεφ Μπέζος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, με την περιουσία του να έχει εκτοξευθεί σε περισσότερα από 160 δισ. δολάρια λόγω του μεριδίου του στην Amazon, που αναδείχθηκε και πάλι αυτήν την εβδομάδα στην κορυφή των εταιρειών με τη μεγαλύτερη κεφαλαιοποίηση στη Wall Street, ξεπερνώντας τη Microsoft.

Παρακαλούμε περιμένετε ...