Τι είπε ο Κλιντ Ίστγουντ για την Lady Gaga στο «Ένα αστέρι γεννιέται»

Τι είπε ο Κλιντ Ίστγουντ για την Lady Gaga στο «Ένα αστέρι γεννιέται»

Εξέφρασε τις αμφιβολίες που είχε, για το αν θα ανταποκρινόταν στο ρόλο της Άλι Μέιν

Ο βετεράνος σκηνοθέτης και ηθοποιός του Χόλιγουντ Κλιντ Ίστγουντ δήλωσε ότι είχε αμφιβολίες για το πώς θα ανταποκριθεί η Lady Gaga, στον ρόλο της Άλι Μέιν στο remake της ταινίας «Ένα αστέρι γεννιέται» (A Star is Born).

«Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν η κατάλληλη για τον ρόλο» είπε ο Αμερικανός σκηνοθέτης. Ο Κλιντ Ίστγουντ είχε αρχικά προσεγγιστεί, για να σκηνοθετήσει την ταινία, προτού ο ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ αποφασίσει να αναλάβει το σκηνοθετικό τιμόνι. Η ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» πρόσφατα απέσπασε τέσσερις υποψηφιότητες για τα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild Awards) και από τον Οκτώβριο που άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες, εισπράτει θετικές κριτικές.

Μιλώντας στο ExtraTV, ο θρυλικός ηθοποιός και σκηνοθέτης είπε: «Νομίζω ότι ο Κούπερ έκανε πολύ καλή δουλειά. Πολλά πράγματα, για τα οποία δεν ήμουν σίγουρος... όπως το ότι την ήθελε (τη Lady Gaga)... Δεν ήμουν σίγουρος ότι είχε δίκιο γι' αυτό, αλλά νομίζω ότι είναι εκπληκτική σε αυτό». Ο Μπράντλεϊ Κούπερ μίλησε με θαυμασμό για το εργασιακό ήθος της Lady Gaga.

Παρακαλούμε περιμένετε ...