Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτές και… προτάσεις γάμων!

Χριστούγεννα σημαίνουν γιορτές και… προτάσεις γάμων!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, στις γιορτές των Χριστουγέννων γίνονται περίπου 100.000 προτάσεις...

Μην ψάχνετε πολύ την εξήγηση στην ερώτηση γιατί οι περισσότεροι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι! Σίγουρα ο καλός καιρός βοηθά για ένα άνετο γλέντι σε εξωτερικό χώρο, ωστόσο, η πραγματικότητα που συμβαίνει αυτό είναι ότι… προηγουμένως κάποιος άνδρας έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κάπου στον Δεκέμβρη! Ή ακόμα καλύτερα… μέσα στα Χριστούγεννα!

Ποιο θα μπορούσε να είναι άλλωστε το ιδανικό σκηνικό για μια ρομαντική πρόταση γάμου από το τέλειο, σχεδόν παραμυθένιο design των Χριστουγέννων, μέσα σε ένα απίθανο γιορτινό κλίμα που διαρκεί καθημερινά και παντού! Αυτό λέει ακόμα και το Hollywood με την αγαπημένη σε όλους ταινία Love Actually, την ταινία που ύμνησε τον έρωτα όσο λίγες στην μεγάλη οθόνη!

Μάλιστα σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες είναι επίσημα διαπιστωμένο ότι οι περισσότερες προτάσεις γάμου γίνονται μέσα στα Χριστούγεννα. Για την ακρίβεια, υπολογίζεται τα περσινά Χριστούγεννα 2017 έγιναν περίπου 100.000 προτάσεις γάμου! Φέτος για τα Χριστούγεννα 2018 πλησιάζουμε ήδη στην «καυτή» εποχή για τους υποψήφιους άνδρες που πήραν την μεγάλη να προτείνουν στην καλή τους και οι ενδείξεις είναι εξίσου υψηλές!

Πήρες την απόφαση, μονόπετρο βρήκες;

Η απόφαση για ρομαντική πρόταση γάμου, ωστόσο, δεν έρχεται μόνη της! Φέρνει μαζί ένα υπέροχο μονόπετρο, αυτό που θα βγάλει από το τσεπάκι του ο άνδρας, θα γονατίσει ιπποτικά και θα χαρίσει στην αγαπημένη του λέγοντας τα μαγικά λόγια: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;» προκειμένου να εισπράξει το πολυπόθητο «ΝΑΙ»!

Πριν φτάσουμε, όμως, σε αυτό ένας άνδρας έχει το δύσκολο έργο να βρει το χρυσό μονόπετρο που ταιριάζει στην περίσταση, έχοντας να κάνει μια πρωτόγνωρη επιλογή που δυσκολεύει. Δυσκολεύει όσους δεν ξέρουν βέβαια, γιατί αντίθετα, όσοι επέλεξαν μονόπετρο δαχτυλίδι από το Kosmima24 βρήκαν εύκολα, σίγουρα και με αυτοπεποίθηση το μονόπετρο που αναζητούσαν!

Εύκολα γιατί η τεράστια ποικιλία από χειροποίητα μονόπετρα δαχτυλίδια αρραβώνων & γάμου που συναντά κανείς στο Kosmima24 είναι τόσο μεγάλη που χαρίζει επιλογές για όλα τα στυλ ή το ύφος που θέλετε να ακολουθήσετε.

Σίγουρα γιατί το Kosmima24 αποτελεί ένα από τα πλέον παραδοσιακά κοσμηματοπωλεία με ιδιόκτητο εργαστήριο κατασκευής χρυσών κοσμημάτων στη Θεσσαλονίκη, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στον γάμο, γνωρίζοντας σε βάθος όλες τις ανάγκες ενός άνδρα που αναζητά μονόπετρο δαχτυλίδι.

Γι’ αυτό τον λόγο, είτε μέσα από το online κατάστημα kosmima24.gr, είτε με μια επίσκεψη στο showroom στη Θεσσαλονίκη (Πτολεμαίων 31), η έμπειρη ομάδα της εταιρίας καθοδηγεί έναν άνδρα από την αρχή μέχρι την τελική επιλογή.

Με αυτοπεποίθηση γιατί κάθε μονόπετρο από το Kosmima24 είναι και μια ξεχωριστή αισθητική εμπειρία που θα λατρέψει η γυναίκα που θα πάρει το δαχτυλίδι. Μονόχρωμα ή πολύχρωμα μονόπετρα με ζιργκόν, σμαράγδια, ρουμπίνια και ζαφείρια, μονόπετρα με διαμάντια κοπής brilliant κατασκευασμένα σε στα 9 ή 14 ή 18 καράτια μέσα από μοντέρνα, κλασικά, εκκεντρικά ή ακόμα και τροποποιημένα σχέδια σύμφωνα με τις υποδείξεις σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς το μονόπετρο των ονείρων σας, ξέροντας ότι θα καταπλήξει τη γυναίκα που θα το λάβει!

Κάθε μονόπετρο δαχτυλίδι που επιλέγετε από το Kosmima24 συνοδεύεται από πολυτελή συσκευασία, που ολοκληρώνει όσα χρειάζεστε για να κάνετε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου που έχετε στο μυαλό σας! Πάρτε την απόφαση, οργανώστε το τέλειο σκηνικό και ένα μονόπετρο από το Kosmima24 σας περιμένει να το αποκτήσετε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...