Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ πρόσφεραν 500.000 δολάρια στους πυροσβέστες

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ πρόσφεραν 500.000 δολάρια στους πυροσβέστες

Θέλησαν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους που έσωσαν το σπίτι της οικογένειάς της

Η Κιμ Καρντάσιαν εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους πυροσβέστες που έσωσαν το σπίτι της οικογένειάς της στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια που επλήγη από καταστροφικές πυρκαγιές.

Η πρωταγωνίστρια των τηλεριάλιτι εμφανίστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή «The Ellen DeGeneres Show» και δήλωσε: «Είμαστε τόσο ευγνώμονες σε αυτούς, ειλικρινά, δεν θα τα καταφέρναμε χωρίς αυτούς».

Ως ανταπόδοση η Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων και δύο δωρεές ύψους 200.000 δολαρίων - μία για το Wildfire Relief Fund και η άλλη για το California Fire Foundation - εκ μέρους του συζύγου της Κάνιε Γουέστ και της ετικέτας του Adidas Yeezy.

Αργότερα στο επεισόδιο της εκπομπής η Κιμ Καρντάσιαν συναντήθηκε με έναν πυροσβέστη που ονομάζεται Μάικλ και τη σύζυγό του, Λίζα, από το Όουκ Παρκ της Καλιφόρνια που έχασαν το σπίτι τους στην πυρκαγιά στο Γούλζεϊ. Ενώ ο πυροσβέστης έσωζε σπίτια άλλων το δικό του καταστράφηκε από την πυρκαγιά. Όταν το ζευγάρι είπε την τραγική ιστορία του στην παρουσιάστρια της εκπομπής, η Καρντάσιαν τους παρέδωσε μια επιταγή 100.000 δολαρίων για να τους βοηθήσει να ξαναφτιάξουν το σπίτι τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...