Η μπαλάντα της ράπερ Kesha για κινηματογραφική ταινία

Η μπαλάντα της ράπερ Kesha για κινηματογραφική ταινία

Τραγουδά για την ενδυνάμωση, για τη συνεισφορά στο κοινό καλό και την πρόκληση αλλαγών

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ράπερ και συνθέτης Kesha κυκλοφόρησε νέο τραγούδι με τίτλο «Here Comes the Change» (Έρχεται η αλλαγή), το οποίο έγραψε για την ταινία «On the Basis of Sex» με θέμα τη ζωή της Ρουθ Μπάντερ Γκίνσμπουργκ, μέλους του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ.

Η Kesha στην ακουστική μπαλάντα τραγουδά για την ενδυνάμωση, για τη συνεισφορά στο κοινό καλό και την πρόκληση αλλαγών. Παρά το γεγονός ότι η Kesha έγραψε το τραγούδι για την ταινία, που επικεντρώνεται στο πρώτο της σκέλος στην επί δεκαετίες πάλη για την ισότητα των φύλων, δεν είναι δύσκολο να διακρίνει κάποιος, ότι οι λέξεις ταιριάζουν και στο σημερινό πολιτικό κλίμα.

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ πλησιάζουν και το θέμα της ταινίας είναι σαφώς αρκετά σχετικό και το 2018. Στο φιλμ «On the Basis of Sex» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου, η Φελίσιτι Τζόουνς ως νεαρή Γκίνσμπουργκ μαζί με τον σύζυγό της Άρμι Χάμερ επιχειρεί να καταπολεμήσει αιώνες διακρίσεων με βάση το φύλο σε υπόθεση ενώπιον του αμερικανικού εφετείου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...